bostäder till salu Kungsörs kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Kungsör
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att se dig här!

Här finns utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida finns i Kungsör kommun.

Med kategorin till salu avser vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar även parhus, radhus och villor. Se dig omkring på dessa sidor! På de olika sidorna publiceras en mycket stor andel av landets samlade utbud av objekt till salu. Genom att ta hjälp av BostadsPortal.se hittar du ditt framtida hus!

Om du är i begrepp att sälja ett hus

BostadsPortal.se är perfekt om du vill försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavsett om det ligger i Kungsör eller något annat ställe. På BostadsPortal.se möts bostadssökande från hela landet. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja din villa så kan du gå in på följande länk, då leds du till den sida där du kan skapa en egen annons om objekt till salu. Alla slags äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel är att utannonsering av hus till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som tar hand om försäljningen så råder vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Information om inloggning

Ett smart steg i ditt bostassökande är att fixa ett konto på sidan BostadsPortal.se. Genom att upprätta ett sådant konto kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska e-mails som sänds till dig när nya bostäder som motsvarar dina preferenser publiceras. Bevakningsmails är tillgängliga för både objekt till salu men dessutom för andra upplåtelseformer. Skapar du ett konto på BostadsPortal.se kan du dessutom markera de bostäder som du tycker särskilt mycket om som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Finn ditt boende med en sökesprofil

Bortsett från att själv söka efter lediga hus, stugor och tomter är det en god idé att ordna med en egen sökesprofil. Genom att skapa en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Detta innebär att du kan annonsera vad du eftersöker och i vilka specifika platser. De som har passande bostäder kan sedan ta kontakt med dig direkt. Att utnyttja en sökesprofil är ett komplement till att använda aktivt sökande, och vi rekommenderar dig att bruka båda sätten att söka. Du sätter enkelt in en sökesprofil så tryck på efterföljande länk.

Support
Blogg