bostäder till salu Sundsvalls kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Sundsvall
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Vi hälsar dig varmt välkommen till denna sida!

Här visas annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida finns tillgängliga i Sundsvall kommun.

Med benämningen till salu avses försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Termen hus innefattar villor, radhus och parhus. Bekanta dig med dessa sidor! Här publiceras lejonparten av landets samlade utbud av äganderätter till salu. Genom att ta hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt drömhem!

Är du på väg att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är den perfekta sidan om du vill försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavsett om det ligger i Sundsvall eller något annat ställe. På vår sida möts bostadssökande från hela landet. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja en bostad så kan du gå in på följande länk, genom att göra så skickas du till sidan där du kan skapa en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla sorters äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel är att utannonsering av objekt till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som tar hand om försäljningen så föreslår vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Om registrering och bevakningsmails

Det är en god idé att fixa ett login på BostadsPortal.se. Upprättar du ett sådant konto kan du bland annat registrera dig för kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska e-mails som sänds till dig när nya bostäder som matchar dina preferenser läggs ut. Bevakningsmails existerar för både objekt till salu och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och bostadsrätter. Genom att skapa ett konto här kan du dessutom klicka i de bostäder som passar dig särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil ger dig nya möjligheter

Utöver att själv söka efter lediga äganderätter, såsom hus och stugor kan det vara en god idé att publicera en egen sökesprofil. Genom att skapa en sökesprofil har du en möjlighet till passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande betyder att du har möjlighet att annonsera vad du söker efter och i vilka specifika platser. De som erbjuder sådana bostäder kan härefter kontakta dig direkt. Att utnyttja en sökesprofil är ett komplement till att företa aktivt sökande, och vi rekommenderar dig att bruka båda sätten att söka. Du sätter enkelt in en sökesprofil så tryck på efterföljande länk.

Support
Blogg