bostäder till salu Härnösands kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Härnösand
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att se dig här!

På denna sida finns utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida är belägna i Härnösand kommun.

Med benämningen till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Begreppet hus innefattar radhus, parhus och villor. Se dig omkring på dessa sidor! Här publiceras en mycket stor andel av Sveriges samlade utbud av äganderätter till salu. Genom att ta hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt drömhem!

Om du är i begrepp att sälja ett hus

BostadsPortal.se är perfekt om du är i begrepp att sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavhängigt av om det ligger i Härnösand eller något annat ställe. På den här portalen möts bostadssökande från hela riket. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja din villa så bör du gå in på följande länk, gör du så leds du till den sida där du kan publicera en egen annons om objekt till salu. Alla sorters hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel är att annonsering av objekt till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som handhar försäljningen så råder vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Registrering och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att registrera ett login på sidan BostadsPortal.se. Genom att upprätta ett sådant konto kan du bland annat ställa in så att du får kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba notiser som sänds till dig när nya annonser som motsvarar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails existerar för både objekt till salu men även för andra upplåtelseformer. Registrerar du ett login på portalen kan du även markera de annonser som matchar dina preferenser som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Finn ditt drömboende med en sökesprofil

Utöver att själv söka efter lediga hus, stugor och tomter är det en god idé att publicera en egen sökesprofil. Skapar du dig en sökesprofil har du en möjlighet till passivt bostadssökande. Detta betyder att du har möjlighet att annonsera vad du eftersöker och i vilka specifika platser. De som utbjuder sådana bostäder kan härefter kontakta dig direkt. Att utnyttja en sökesprofil är ett komplement till att använda aktivt sökande, och vi rekommenderar därför dig att använda båda metoderna. Du sätter enkelt in en sökesprofil så tryck på följande länk.

Support
Blogg