bostäder till salu Grums kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Grums
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att se dig här!

På den här sidan finns utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida är belägna i Grums kommun.

Med kategorin till salu avser vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Termen hus innefattar villor, radhus och parhus. Se på dessa sidor! På de olika sidorna publiceras lejonparten av Sveriges samlade utbud av objekt till salu. Genom att använda BostadsPortal.se hittar du ditt framtida hus!

Håller du på med att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är perfekt om du ska sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavhängigt av om det ligger i Grums eller något annat ställe. På vår sida möts bostadssökande från hela riket. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en bostad att sälja så bör du gå in på följande länk, då skickas du till den sida där du kan sätta in en egen annons om objekt till salu. Alla sorters hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Vad som är bra är att annonsering av hus till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som tar hand om försäljningen så föreslår vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Om registrering och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att fixa ett konto på vår portal. Upprättar du ett sådant kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta notiser som skickas till dig när nya annonser som matchar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails finns för både objekt till salu men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Upprättar du ett konto på portalen kan du dessutom märka de annonser som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil ger dig nya möjligheter

Utöver att själv söka efter lediga äganderätter, såsom hus och stugor är det en god idé att publicera en egen sökesprofil. Med en sökesprofil har du en möjlighet till passivt bostadssökande. Detta innebär att du kan annonsera vad du söker efter och i vilka platser. De som utbjuder matchande bostäder kan sedan ta kontakt med dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar därför dig att utnyttja båda sätten att söka. Du sätter enkelt in en sökesprofil så tryck på efterföljande länk.

Support
Blogg