bostäder till salu Grums kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Grums
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till BostadsPortal.se!

På denna sida visas utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på den här sidan finns i Grums kommun.

Med kategorin till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar radhus, parhus och villor. Titta på dessa sidor! Här publiceras stora delar av landets samlade utbud av objekt till salu. Genom att ta hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt framtida hem!

Är du på väg att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är perfekt om du vill sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oberoende av om det ligger i Grums eller något annat ställe. På den här portalen möts bostadssökande från hela landet. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja en bostad så kan du gå in på följande länk, gör du så skickas du till sidan där du kan publicera en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla slags hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Det bästa är att annonsering av hus till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som handhar försäljningen så råder vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Information om inloggning och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att registrera ett konto på vår sida. Skapar du ett konto kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba notiser som skickas till dig när nya objekt som motsvarar dina önskemål läggs ut. Bevakningsmails erbjuds för både objekt till salu men även andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och bostadsrätter. Genom att skapa ett login här kan du dessutom markera de bostäder som matchar dina preferenser som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Finn ditt drömboende med en sökesprofil

Utöver att du själv söker efter lediga hus, stugor och tomter är det en god idé att ordna med en egen sökesprofil. Med en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande innebär att du kan annonsera vad du eftersöker och i vilka områden. De som utbjuder matchande bostäder kan därefter kontakta dig direkt. Att använda en sökesprofil är ett komplement till att företa aktivt sökande, och vi rekommenderar således dig att använda båda sätten att söka. För att snabbt sätta in en sökesprofil så följ denna länk.

Support
Blogg