bostäder till salu Uppsala kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Uppsala
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till BostadsPortal.se!

På denna sida visas annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida är belägna i Uppsala kommun.

Med benämningen till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Termen hus innefattar villor, radhus och parhus. Titta på dessa sidor! Här publiceras en mycket stor andel av Sveriges samlade utbud av objekt till salu. Med BostadsPortal.se finner du ditt framtida hem!

Hur kan du sälja ditt hus med oss?

BostadsPortal.se är en mycket användbar sida om du ska försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oberoende av om det ligger i Uppsala eller något annat ställe. Här möts bostadssökande från hela riket. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja din villa så bör du gå in på följande länk, genom att göra så leds du till sidan där du kan sätta in en egen annons om objekt till salu. Alla sorters äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Vad som är bra är att utannonsering av objekt till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som tar hand om försäljningen så tipsar vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Registrering och bevakningsmails

Det är en god idé att fixa ett konto på vår sida. Genom att upprätta ett sådant konto kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta besked som sänds till dig när nya objekt som passar dina önskemål publiceras. Bevakningsmails är tillgängliga för både objekt till salu men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och bostadsrätter. Genom att skapa ett login hos oss kan du dessutom markera de annonser som du tycker särskilt mycket om som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil kan vara vägen till ditt drömboende

Bortsett från att du själv söker efter utannonserade hus, stugor och tomter kan det vara en god idé att ordna med en egen sökesprofil. Skapar du dig en sökesprofil kan du genomföra passivt bostadssökande. Detta betyder att du har möjlighet att annonsera vad du söker efter och i vilka specifika områden. De som har matchande bostäder kan därefter ta kontakt med dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar således dig att nyttja båda metoderna. För att snabbt sätta in en sökesprofil så tryck på efterföljande länk.

Support
Blogg