bostäder till salu Uppsala kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Uppsala
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Varmt välkommen till denna sida!

På denna sida finns annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida är belägna i Uppsala kommun.

Med klassificeringen till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Begreppet hus innefattar villor, radhus och parhus. Titta på dessa sidor! På de olika sidorna publiceras en mycket stor andel av landets samlade utbud av objekt till salu. Med BostadsPortal.se finner du ditt drömhus!

Är du på väg att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är en ypperlig sida om du ska sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavsett om det ligger i Uppsala eller något annat ställe. Här möts bostadssökande från hela landet. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja din villa så bör du gå in på följande länk, genom att följa länken så skickas du till den sida där du kan skapa en egen annons om objekt till salu. Alla sorters hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Vad som är bra är att utannonsering av hus till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som ombesörjer försäljningen så tipsar vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Information om inloggning

Det är en god idé att skapa en inloggning hos oss. Upprättar du ett sådant konto kan du bland annat ställa in så att du får kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba meddelanden som skickas till dig när nya bostäder som matchar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails finns för både objekt till salu men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och bostadsrätter. Genom att skapa ett konto här kan du även märka de bostäder som matchar dina preferenser som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Fördelar med en sökesprofil

Bortsett från att du själv söker efter utannonserade hus, stugor och tomter kan det vara en god idé att publicera en egen sökesprofil. Skapar du dig en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande innebär att du kan utannonsera vad du eftersöker och i vilka specifika områden. De som utbjuder passande bostäder kan sedan kontakta dig direkt. Att använda en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar dig att bruka båda sätten att söka. Du sätter enkelt in en sökesprofil så tryck på denna länk.

Support
Blogg