bostäder till salu Uppsala kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Uppsala
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Varmt välkommen till denna sida!

Här visas utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på aktuell sida finns i Uppsala kommun.

Med klassificeringen till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Termen hus innefattar radhus, parhus och villor. Tag tillfället i akt och betrakta dessa sidor! Här publiceras lejonparten av Sveriges samlade utbud av objekt till salu. Genom att använda BostadsPortal.se finner du ditt drömhus!

Om du är i begrepp att sälja ett hus

BostadsPortal.se är perfekt om du vill försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavhängigt av om det ligger i Uppsala eller något annat ställe. På vår sida möts bostadssökande från hela landet. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja en bostad så bör du gå in på följande länk, gör du så leds du till sidan där du kan skapa en egen annons om objekt till salu. Alla slags äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Vad som är bra är att utannonsering av objekt till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som tar hand om försäljningen så föreslår vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Information om registrering och bevakningsmails

Ett gott förslag är att fixa ett konto hos oss. Upprättar du ett sådant konto kan du bland annat skapa kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska meddelanden som sänds till dig när nya objekt som passar dina preferenser läggs upp. Bevakningsmails erbjuds för både objekt till salu men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Genom att skapa ett konto på BostadsPortal.se kan du dessutom markera de annonser som du tycker särskilt mycket om som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Fördelar med en sökesprofil

Utöver att du själv söker efter tillgängliga hus, stugor och tomter är det en god idé att skapa en egen sökesprofil. Skapar du dig en sökesprofil har du en möjlighet till passivt bostadssökande. Detta innebär att du kan utannonsera vad du eftersöker och i vilka områden. De som utbjuder matchande bostäder kan sedan kontakta dig direkt. Att utnyttja en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar därför dig att utnyttja båda metoderna. För att snabbt sätta in en sökesprofil så följ följande länk.

Support
Blogg