bostäder till salu Heby kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Heby
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Vi hälsar dig varmt välkommen till denna sida!

På denna sida visas annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på den här sidan är belägna i Heby kommun.

Med kategorin till salu avser vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar även parhus, radhus och villor. Bekanta dig med dessa sidor! På de olika sidorna publiceras stora delar av Sveriges samlade utbud av äganderätter till salu. Med hjälp av BostadsPortal.se hittar du ditt drömhus!

Håller du på med att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är en ypperlig sida om du ska försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavhängigt av om det ligger i Heby eller något annat ställe. På BostadsPortal.se möts bostadssökande från hela riket. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja en bostad så kan du gå in på följande länk, genom att följa länken så skickas du till den sida där du kan sätta in en egen annons om objekt till salu. Alla slags äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel är att annonsering av hus till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som tar hand om försäljningen så föreslår vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

Ett smart steg i ditt bostassökande är att registrera ett login på sidan BostadsPortal.se. Upprättar du ett konto kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta meddelanden som skickas till dig när nya annonser som motsvarar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails erbjuds för både objekt till salu men även för andra upplåtelseformer. Registrerar du ett inloggning hos oss kan du dessutom märka de bostäder som matchar dina preferenser som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Finn ditt boende med en sökesprofil

Bortsett från att själv söka efter tillgängliga äganderätter till hus, bostadsrätter med mera är det en god idé att ordna med en egen sökesprofil. Med en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande innebär att du har möjlighet att annonsera vad du eftersöker och i vilka specifika platser. De som har matchande bostäder kan härefter ta kontakt med dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till att företa aktivt sökande, och vi rekommenderar således att använda båda metoderna. För att snabbt sätta in en sökesprofil så följ efterföljande länk.

Support
Blogg