bostäder till salu Enköpings kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Enköping
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Varmt välkommen till denna sida!

På den här sidan visas utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på den här sidan är belägna i Enköping kommun.

Med benämningen till salu avses försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Begreppet hus innefattar radhus, parhus och villor. Bekanta dig med dessa sidor! På de olika sidorna publiceras huvuddelen av landets samlade utbud av objekt till salu. Med BostadsPortal.se finner du ditt framtida hus!

Är du på väg att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är perfekt om du vill försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oaktat om det ligger i Enköping eller något annat ställe. På BostadsPortal.se möts bostadssökande från hela landet. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en villa att sälja så kan du gå in på följande länk, genom att göra så leds du till den sida där du kan sätta in en egen annons om objekt till salu. Alla slags äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Vad som är bra är att annonsering av hus till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som tar hand om försäljningen så tipsar vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Registrering och bevakningsmails

En god idé är att lägga upp en inloggning på vår portal. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba notiser som skickas till dig när nya bostäder som motsvarar dina önskemål läggs upp. Bevakningsmails finns för både objekt till salu men dessutom för andra upplåtelseformer. Upprättar du ett inloggning hos oss kan du även markera de bostäder som matchar dina preferenser som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Finn ditt drömboende med en sökesprofil

Bortsett från att du själv söker efter utannonserade äganderätter, såsom hus och stugor är det en god idé att publicera en egen sökesprofil. Genom att skapa en sökesprofil har du en möjlighet till passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande innebär att du kan annonsera vad du söker efter och i vilka platser. De som har sådana bostäder kan härefter kontakta dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till att använda aktivt sökande, och vi rekommenderar därför dig att använda båda sätten att söka. Du sätter enkelt in en sökesprofil så tryck på denna länk.

Support
Blogg