bostäder till salu Vaxholms kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Vaxholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Varmt välkommen till denna sida!

På denna sida finns annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på den här sidan finns tillgängliga i Vaxholm kommun.

Med klassificeringen till salu menas försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Termen hus innefattar även parhus, radhus och villor. Se dig omkring på dessa sidor! Här publiceras en mycket stor andel av landets samlade utbud av objekt till salu. Med hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt drömhem!

Håller du på med att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är den perfekta sidan om du vill sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oaktat om det ligger i Vaxholm eller något annat ställe. På BostadsPortal.se möts bostadssökande från hela riket. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en bostad att sälja så bör du gå in på följande länk, gör du så leds du till den sida där du kan sätta in en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla slags äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Vad som är bra är att utannonsering av objekt till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som ombesörjer försäljningen så råder vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Information om inloggning och bevakningsmails

En god idé är att fixa ett konto på sidan BostadsPortal.se. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat ställa in så att du får kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska notiser som sänds till dig när nya objekt som matchar dina önskemål läggs ut. Bevakningsmails finns för både objekt till salu men dessutom för andra bostadsformer. Skapar du ett inloggning på BostadsPortal.se kan du dessutom märka de annonser som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Finn ditt boende med en sökesprofil

Utöver att du själv söker efter lediga hus, stugor och tomter kan det vara en god idé att ordna med en egen sökesprofil. Genom att skapa en sökesprofil kan du genomföra passivt bostadssökande. Detta innebär att du kan utannonsera vad du eftersöker och i vilka områden. De som erbjuder passande bostäder kan sedan kontakta dig direkt. Att utnyttja en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar således att utnyttja båda sätten att söka. För att snabbt sätta in en sökesprofil så tryck på följande länk.

Support
Blogg