bostäder till salu Vallentuna kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Vallentuna
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till BostadsPortal.se!

Här finns annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida är belägna i Vallentuna kommun.

Med benämningen till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar även parhus, radhus och villor. Se på dessa sidor! Här publiceras stora delar av Sveriges samlade utbud av objekt till salu. Genom att använda BostadsPortal.se finner du ditt framtida hus!

Hur kan du sälja ditt hus med oss?

BostadsPortal.se är perfekt om du ska försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oaktat om det ligger i Vallentuna eller något annat ställe. Här möts bostadssökande från hela riket. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en villa att sälja så bör du gå in på följande länk, genom att göra så skickas du till sidan där du kan publicera en egen annons om objekt till salu. Alla sorters hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Det bästa är att annonsering av objekt till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som tar hand om försäljningen så råder vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Information om registrering och bevakningsmails

Det är en god idé att registrera ett konto på vår portal. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat skapa kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska meddelanden som skickas till dig när nya objekt som motsvarar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails är tillgängliga för både objekt till salu men dessutom för andra bostadsformer. Upprättar du ett konto hos oss kan du också klicka i de bostäder som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil ger dig nya möjligheter

Utöver att själv söka efter tillgängliga äganderätter, såsom hus och stugor är det en god idé att skapa en egen sökesprofil. Genom att skapa en sökesprofil har du en möjlighet till passivt bostadssökande. Detta innebär att du har möjlighet att utannonsera vad du eftersöker och i vilka specifika områden. De som erbjuder sådana bostäder kan därefter kontakta dig direkt. Att använda en sökesprofil är ett komplement till att företa aktivt sökande, och vi rekommenderar dig att utnyttja båda metoderna. Du sätter enkelt in en sökesprofil så tryck på följande länk.

Support
Blogg