bostäder till salu Upplands-Bro kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Upplands-Bro
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen hit!

På denna sida finns utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på aktuell sida ligger i Upplands-Bro kommun.

Med klassificeringen till salu avser vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar radhus, parhus och villor. Tag tillfället i akt och betrakta dessa sidor! Här publiceras lejonparten av Sveriges samlade utbud av objekt till salu. Med hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt drömhem!

Om du är i begrepp att sälja ett hus

BostadsPortal.se är en ypperlig sida om du är i begrepp att försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oberoende av om det ligger i Upplands-Bro eller något annat ställe. På den här portalen möts bostadssökande från alla olika delar av landet. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en bostad att sälja så bör du gå in på följande länk, gör du så skickas du till den sida där du kan sätta in en egen annons om objekt till salu. Alla slags äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Vad som är bra är att annonsering av bostad till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som tar hand om försäljningen så föreslår vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Om registrering och bevakningsmails

Det är en god idé att skapa ett konto hos oss. Skapar du ett konto kan du bland annat registrera dig för kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska besked som sänds till dig när nya objekt som passar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails finns för både objekt till salu och andra bostadsformer. Skapar du ett login på BostadsPortal.se kan du dessutom märka de bostäder som du tycker särskilt mycket om som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Fördelar med en sökesprofil

Bortsett från att själv söka efter utannonserade äganderätter till hus, bostadsrätter med mera är det en god idé att ordna med en egen sökesprofil. Genom att skapa en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Detta innebär att du kan annonsera vad du eftersöker och i vilka specifika områden. De som utbjuder passande bostäder kan härefter ta kontakt med dig direkt. Att använda en sökesprofil är ett komplement till att använda aktivt sökande, och vi rekommenderar därför dig att utnyttja båda metoderna. För att enklast sätta in en sökesprofil så följ denna länk.

Support
Blogg