bostäder till salu Tyresö kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Tyresö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till BostadsPortal.se!

På den här sidan visas annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på aktuell sida är belägna i Tyresö kommun.

Med benämningen till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar villor, radhus och parhus. Bekanta dig med dessa sidor! Här publiceras en mycket stor andel av Sveriges samlade utbud av objekt till salu. Med hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt drömhus!

Hur kan du sälja ditt hus med oss?

BostadsPortal.se är perfekt om du ska försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavsett om det ligger i Tyresö eller något annat ställe. På BostadsPortal.se möts bostadssökande från alla olika delar av landet. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja en bostad så bör du gå in på följande länk, genom att göra så skickas du till sidan där du kan publicera en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla sorters hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel för dig att annonsering av objekt till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som tar hand om försäljningen så tipsar vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Information om registrering och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att fixa ett konto på BostadsPortal.se. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat upprätta kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba e-mails som skickas till dig när nya annonser som passar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails finns för både objekt till salu men även andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och bostadsrätter. Skapar du ett konto här kan du också markera de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Finn ditt boende med en sökesprofil

Bortsett från att du själv söker efter tillgängliga äganderätter, såsom hus och stugor kan det vara en god idé att skapa en egen sökesprofil. Skapar du dig en sökesprofil har du en möjlighet till passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande innebär att du har möjlighet att utannonsera vad du söker efter och i vilka platser. De som har matchande bostäder kan härefter kontakta dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till att använda aktivt sökande, och vi rekommenderar dig att bruka båda metoderna. Du sätter enkelt in en sökesprofil så följ denna länk.

Support
Blogg