bostäder till salu Täby kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Täby
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Vi hälsar dig varmt välkommen till denna sida!

På den här sidan visas utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på den här sidan ligger i Täby kommun.

Med benämningen till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar villor, radhus och parhus. Se dig omkring på dessa sidor! Här publiceras en mycket stor andel av landets samlade utbud av objekt till salu. Med BostadsPortal.se hittar du ditt drömhem!

Hur kan du sälja ditt hus med oss?

BostadsPortal.se är den perfekta sidan om du vill försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oaktat om det ligger i Täby eller något annat ställe. Här möts bostadssökande från hela landet. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja en bostad så kan du gå in på följande länk, genom att göra så skickas du till den sida där du kan sätta in en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla slags hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel är att utannonsering av objekt till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som ombesörjer försäljningen så föreslår vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

Vi rekommenderar dig att skapa ett konto hos oss. Skapar du ett sådant kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta meddelanden som skickas till dig när nya annonser som matchar dina önskemål läggs upp. Bevakningsmails är tillgängliga för både objekt till salu och andra bostadsformer. Registrerar du ett konto här kan du även märka de annonser som du tycker särskilt mycket om som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Finn ditt boende med en sökesprofil

Utöver att själv söka efter lediga hus, stugor och tomter är det en god idé att publicera en egen sökesprofil. Genom att skapa en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande innebär att du har möjlighet att annonsera vad du eftersöker och i vilka specifika områden. De som erbjuder sådana bostäder kan härefter ta kontakt med dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till att använda aktivt sökande, och vi rekommenderar dig att använda båda metoderna. För att snabbt sätta in en sökesprofil så följ följande länk.

Support
Blogg