bostäder till salu Täby kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Täby
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Vi hälsar dig varmt välkommen till denna sida!

Här visas annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på den här sidan finns i Täby kommun.

Med klassificeringen till salu menas försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar radhus, parhus och villor. Se på dessa sidor! På dessa olika sidor publiceras lejonparten av landets samlade utbud av objekt till salu. Med hjälp av BostadsPortal.se hittar du ditt framtida hus!

Är du på väg att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är en mycket användbar sida om du ska sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavsett om det ligger i Täby eller något annat ställe. På BostadsPortal.se möts bostadssökande från alla olika delar av landet. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en villa att sälja så bör du gå in på följande länk, gör du så leds du till den sida där du kan publicera en egen annons om objekt till salu. Alla sorters äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Det bästa är att utannonsering av objekt till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som ombesörjer försäljningen så tipsar vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Information om inloggning och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att registrera ett konto hos oss. Genom att upprätta ett konto kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta meddelanden som skickas till dig när nya bostäder som matchar dina önskemål läggs upp. Bevakningsmails erbjuds för både objekt till salu men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Genom att skapa ett inloggning på BostadsPortal.se kan du också klicka i de annonser som matchar dina preferenser som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Fördelar med en sökesprofil

Utöver att själv söka efter lediga äganderätter, såsom hus och stugor kan det vara en god idé att publicera en egen sökesprofil. Skapar du dig en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande innebär att du har möjlighet att utannonsera vad du eftersöker och i vilka platser. De som utbjuder sådana bostäder kan sedan kontakta dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till att företa aktivt sökande, och vi rekommenderar dig att använda båda sätten att söka. För att snabbt sätta in en sökesprofil så tryck på denna länk.

Support
Blogg