bostäder till salu Stockholms kommun, Västra Södermalm

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Flytta tryggt i Stockholm

Flytta tryggt i Stockholm

Behöver du hjälp med att flytta? Vi är
flyttfirma som är billig och som ser
till att dina ägodelar tryggt och snabbt
levereras från A till B

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Varmt välkommen till denna sida!

Här finns annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på aktuell sida finns i Stockholm kommun.

Med klassificeringen till salu avses försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Begreppet hus innefattar villor, radhus och parhus. Se dig omkring på dessa sidor! På dessa olika sidor publiceras huvuddelen av Sveriges samlade utbud av äganderätter till salu. Genom att ta hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt framtida hem!

Hur kan du sälja ditt hus med oss?

BostadsPortal.se är den perfekta sidan om du är i begrepp att försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oberoende av om det ligger i Stockholm eller något annat ställe. På den här portalen möts bostadssökande från hela landet. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en bostad att sälja så kan du gå in på följande länk, då skickas du till den sida där du kan publicera en egen annons om objekt till salu. Alla slags äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel är att annonsering av bostad till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som handhar försäljningen så tipsar vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Information om inloggning och bevakningsmails

Ett gott förslag är att skapa en inloggning hos oss. Skapar du ett sådant kan du bland annat upprätta kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska besked som skickas till dig när nya bostäder som matchar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails är tillgängliga för både objekt till salu men även andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och bostadsrätter. Genom att skapa ett konto här kan du även markera de annonser som matchar dina önskemål som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Finn ditt drömboende med en sökesprofil

Bortsett från att du själv söker efter utannonserade äganderätter till hus, bostadsrätter med mera är det en god idé att publicera en egen sökesprofil. Genom att skapa en sökesprofil kan du genomföra passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande betyder att du kan utannonsera vad du söker efter och i vilka specifika områden. De som har passande bostäder kan sedan kontakta dig direkt. Att använda en sökesprofil är ett komplement till att använda aktivt sökande, och vi rekommenderar dig att utnyttja båda sätten att söka. Du sätter enkelt in en sökesprofil så tryck på denna länk.

Support
Blogg