bostäder till salu Stockholms kommun, Söderort

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Flytta tryggt i Stockholm

Flytta tryggt i Stockholm

Behöver du hjälp med att flytta? Vi är
flyttfirma som är billig och som ser
till att dina ägodelar tryggt och snabbt
levereras från A till B

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till BostadsPortal.se!

På den här sidan visas annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida finns i Stockholm kommun.

Med kategorin till salu menas försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Termen hus innefattar radhus, parhus och villor. Titta på dessa sidor! På de olika sidorna publiceras en mycket stor andel av Sveriges samlade utbud av objekt till salu. Med hjälp av BostadsPortal.se hittar du ditt drömhem!

Håller du på med att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är den perfekta sidan om du vill försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavsett om det ligger i Stockholm eller något annat ställe. På BostadsPortal.se möts bostadssökande från alla olika delar av landet. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en villa att sälja så bör du gå in på följande länk, genom att följa länken så leds du till sidan där du kan sätta in en egen annons om objekt till salu. Alla slags hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel är att annonsering av bostad till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som tar hand om försäljningen så föreslår vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Om inloggning och bevakningsmails

Ett gott förslag är att skapa ett konto på BostadsPortal.se. Skapar du ett sådant konto kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska meddelanden som sänds till dig när nya objekt som motsvarar dina preferenser läggs upp. Bevakningsmails finns för både objekt till salu men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Registrerar du ett konto på BostadsPortal.se kan du dessutom märka de annonser som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil kan vara vägen till ditt drömboende

Bortsett från att du själv söker efter utannonserade hus, stugor och tomter kan det vara en god idé att ordna med en egen sökesprofil. Med en sökesprofil kan du genomföra passivt bostadssökande. Detta innebär att du kan annonsera vad du eftersöker och i vilka områden. De som erbjuder matchande bostäder kan sedan kontakta dig direkt. Att använda en sökesprofil är ett komplement till att företa aktivt sökande, och vi rekommenderar således dig att nyttja båda metoderna. Du sätter enkelt in en sökesprofil så följ följande länk.

Support
Blogg