bostäder till salu Stockholms kommun, Östermalm

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Flytta tryggt i Stockholm

Flytta tryggt i Stockholm

Behöver du hjälp med att flytta? Vi är
flyttfirma som är billig och som ser
till att dina ägodelar tryggt och snabbt
levereras från A till B

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Vi hälsar dig varmt välkommen till denna sida!

På den här sidan finns utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på aktuell sida finns i Stockholm kommun.

Med klassificeringen till salu avses försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Begreppet hus innefattar villor, radhus och parhus. Tag tillfället i akt och betrakta dessa sidor! På dessa olika sidor publiceras huvuddelen av landets samlade utbud av objekt till salu. Genom att ta hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt framtida hus!

Om du är i begrepp att sälja ett hus

BostadsPortal.se är en mycket användbar sida om du vill sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavhängigt av om det ligger i Stockholm eller något annat ställe. På BostadsPortal.se möts bostadssökande från hela riket. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja din villa så kan du gå in på följande länk, genom att göra så skickas du till sidan där du kan sätta in en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla slags hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel för dig att utannonsering av objekt till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som tar hand om försäljningen så tipsar vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

Vi rekommenderar dig att fixa ett konto hos oss. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat registrera dig för kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba notiser som sänds till dig när nya bostäder som matchar dina önskemål publiceras. Bevakningsmails är tillgängliga för både objekt till salu men även andra upplåtelseformer. Upprättar du ett konto på BostadsPortal.se kan du dessutom märka de annonser som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Finn ditt drömboende med en sökesprofil

Utöver att själv söka efter lediga äganderätter till hus, bostadsrätter med mera är det en god idé att publicera en egen sökesprofil. Genom att skapa en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Detta innebär att du kan utannonsera vad du söker efter och i vilka områden. De som utbjuder matchande bostäder kan härefter ta kontakt med dig direkt. Att utnyttja en sökesprofil är ett komplement till att använda aktivt sökande, och vi rekommenderar således dig att använda båda metoderna. För att enklast sätta in en sökesprofil så följ följande länk.

Support
Blogg