bostäder till salu Stockholms kommun, Norrtull

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Flytta tryggt i Stockholm

Flytta tryggt i Stockholm

Behöver du hjälp med att flytta? Vi är
flyttfirma som är billig och som ser
till att dina ägodelar tryggt och snabbt
levereras från A till B

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att se dig här!

Här visas utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida finns i Stockholm kommun.

Med benämningen till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar radhus, parhus och villor. Titta på dessa sidor! Här publiceras stora delar av Sveriges samlade utbud av objekt till salu. Genom att ta hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt drömhus!

Är du på väg att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är den perfekta sidan om du är i begrepp att försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavsett om det ligger i Stockholm eller något annat ställe. På vår sida möts bostadssökande från hela landet. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en bostad att sälja så kan du gå in på följande länk, genom att göra så leds du till sidan där du kan skapa en egen annons om objekt till salu. Alla sorters äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel för dig att annonsering av hus till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som handhar försäljningen så föreslår vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Information om inloggning och bevakningsmails

En god idé är att registrera en inloggning på vår portal. Upprättar du ett sådant kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta meddelanden som sänds till dig när nya bostäder som motsvarar dina önskemål publiceras. Bevakningsmails erbjuds för både objekt till salu men även för andra bostadsformer. Upprättar du ett konto på BostadsPortal.se kan du också märka de bostäder som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Fördelar med en sökesprofil

Bortsett från att själv söka efter utannonserade hus, stugor och tomter är det en god idé att ordna med en egen sökesprofil. Skapar du dig en sökesprofil har du en möjlighet till passivt bostadssökande. Detta innebär att du kan annonsera vad du eftersöker och i vilka specifika områden. De som erbjuder passande bostäder kan härefter kontakta dig direkt. Att använda en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar därför dig att bruka båda sätten att söka. För att snabbt sätta in en sökesprofil så följ efterföljande länk.

Support
Blogg