bostäder till salu Stockholms kommun, Norrmalm

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Flytta tryggt i Stockholm

Flytta tryggt i Stockholm

Behöver du hjälp med att flytta? Vi är
flyttfirma som är billig och som ser
till att dina ägodelar tryggt och snabbt
levereras från A till B

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att se dig här!

På denna sida visas annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida ligger i Stockholm kommun.

Med klassificeringen till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar villor, radhus och parhus. Tag tillfället i akt och betrakta dessa sidor! På de olika sidorna publiceras stora delar av Sveriges samlade utbud av objekt till salu. Med hjälp av BostadsPortal.se hittar du ditt framtida hus!

Håller du på med att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är en ypperlig sida om du ska sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavhängigt av om det ligger i Stockholm eller något annat ställe. På BostadsPortal.se möts bostadssökande från hela landet. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja en bostad så bör du gå in på följande länk, då leds du till den sida där du kan skapa en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla sorters äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Vad som är bra är att annonsering av bostad till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som tar hand om försäljningen så föreslår vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Registrering och bevakningsmails

Det är en god idé att registrera ett login på BostadsPortal.se. Genom att skapa ett konto kan du bland annat registrera dig för kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta meddelanden som skickas till dig när nya bostäder som matchar dina preferenser läggs upp. Bevakningsmails finns för både objekt till salu och andra upplåtelseformer. Upprättar du ett login hos oss kan du också märka de bostäder som du tycker särskilt mycket om som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Finn ditt drömboende med en sökesprofil

Utöver att du själv söker efter utannonserade hus, stugor och tomter är det en god idé att ordna med en egen sökesprofil. Med en sökesprofil kan du genomföra passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande innebär att du kan annonsera vad du eftersöker och i vilka specifika platser. De som utbjuder sådana bostäder kan härefter kontakta dig direkt. Att använda en sökesprofil är ett komplement till att använda aktivt sökande, och vi rekommenderar dig att bruka båda metoderna. För att snabbt sätta in en sökesprofil så följ efterföljande länk.

Support
Blogg