bostäder till salu Stockholms kommun, Mellersta Södermalm

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Flytta tryggt i Stockholm

Flytta tryggt i Stockholm

Behöver du hjälp med att flytta? Vi är
flyttfirma som är billig och som ser
till att dina ägodelar tryggt och snabbt
levereras från A till B

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till BostadsPortal.se!

Här finns annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida finns i Stockholm kommun.

Med benämningen till salu avser vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Termen hus innefattar villor, radhus och parhus. Titta på dessa sidor! Här publiceras en mycket stor andel av landets samlade utbud av äganderätter till salu. Med hjälp av BostadsPortal.se hittar du ditt drömhem!

Är du på väg att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är en mycket användbar sida om du ska sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oberoende av om det ligger i Stockholm eller något annat ställe. På BostadsPortal.se möts bostadssökande från hela landet. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en bostad att sälja så bör du gå in på följande länk, genom att göra så leds du till den sida där du kan sätta in en egen annons om objekt till salu. Alla slags hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Det bästa är att utannonsering av objekt till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som ombesörjer försäljningen så tipsar vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Om inloggning och bevakningsmails

Ett smart steg i ditt bostassökande är att skapa ett login på sidan BostadsPortal.se. Upprättar du ett sådant kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta notiser som sänds till dig när nya objekt som matchar dina önskemål läggs upp. Bevakningsmails är tillgängliga för både objekt till salu men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och bostadsrätter. Upprättar du ett login hos oss kan du dessutom markera de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil kan vara vägen till ditt drömboende

Utöver att själv söka efter utannonserade äganderätter, såsom hus och stugor är det en god idé att publicera en egen sökesprofil. Med en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande betyder att du kan utannonsera vad du söker efter och i vilka platser. De som har passande bostäder kan härefter kontakta dig direkt. Att använda en sökesprofil är ett komplement till att använda aktivt sökande, och vi rekommenderar dig att använda båda metoderna. Du sätter enkelt in en sökesprofil så följ efterföljande länk.

Support
Blogg