bostäder till salu Stockholms kommun, Marieberg/Fredhäll

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Flytta tryggt i Stockholm

Flytta tryggt i Stockholm

Behöver du hjälp med att flytta? Vi är
flyttfirma som är billig och som ser
till att dina ägodelar tryggt och snabbt
levereras från A till B

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att se dig här!

På den här sidan finns annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på aktuell sida finns tillgängliga i Stockholm kommun.

Med kategorin till salu avser vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar även parhus, radhus och villor. Tag tillfället i akt och betrakta dessa sidor! På dessa olika sidor publiceras stora delar av Sveriges samlade utbud av äganderätter till salu. Med hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt drömhus!

Håller du på med att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är den perfekta sidan om du ska sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavhängigt av om det ligger i Stockholm eller något annat ställe. På den här portalen möts bostadssökande från hela riket. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja din villa så kan du gå in på följande länk, genom att följa länken så skickas du till sidan där du kan skapa en egen annons om objekt till salu. Alla sorters äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel för dig att utannonsering av objekt till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som handhar försäljningen så tipsar vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Information om inloggning

Vi rekommenderar dig att fixa ett konto på vår portal. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta meddelanden som sänds till dig när nya objekt som motsvarar dina önskemål läggs ut. Bevakningsmails erbjuds för både objekt till salu och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och bostadsrätter. Registrerar du ett konto här kan du dessutom markera de bostäder som matchar dina preferenser som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil ger dig nya möjligheter

Utöver att själv söka efter tillgängliga äganderätter, såsom hus och stugor kan det vara en god idé att skapa en egen sökesprofil. Med en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande betyder att du kan annonsera vad du eftersöker och i vilka platser. De som erbjuder passande bostäder kan sedan ta kontakt med dig direkt. Att utnyttja en sökesprofil är ett komplement till att använda aktivt sökande, och vi rekommenderar således att utnyttja båda metoderna. Du sätter enkelt in en sökesprofil så tryck på denna länk.

Support
Blogg