bostäder till salu Stockholms kommun, Liljeholmen

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Flytta tryggt i Stockholm

Flytta tryggt i Stockholm

Behöver du hjälp med att flytta? Vi är
flyttfirma som är billig och som ser
till att dina ägodelar tryggt och snabbt
levereras från A till B

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen hit!

På den här sidan visas utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på aktuell sida finns i Stockholm kommun.

Med klassificeringen till salu menas försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Termen hus innefattar radhus, parhus och villor. Bekanta dig med dessa sidor! På dessa olika sidor publiceras stora delar av landets samlade utbud av objekt till salu. Med BostadsPortal.se hittar du ditt drömhem!

Om du är i begrepp att sälja ett hus

BostadsPortal.se är den perfekta sidan om du vill sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavsett om det ligger i Stockholm eller något annat ställe. På den här portalen möts bostadssökande från hela riket. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja din villa så kan du gå in på följande länk, då skickas du till sidan där du kan sätta in en egen annons om objekt till salu. Alla slags äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel för dig att annonsering av objekt till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som ombesörjer försäljningen så föreslår vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Information om inloggning

En god idé är att registrera ett login på vår portal. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska besked som sänds till dig när nya objekt som matchar dina preferenser läggs ut. Bevakningsmails är tillgängliga för både objekt till salu men dessutom för andra upplåtelseformer. Genom att skapa ett konto här kan du dessutom märka de bostäder som du tycker särskilt mycket om som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Finn ditt drömboende med en sökesprofil

Utöver att själv söka efter tillgängliga hus, stugor och tomter är det en god idé att publicera en egen sökesprofil. Genom att skapa en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande innebär att du kan utannonsera vad du söker efter och i vilka områden. De som erbjuder matchande bostäder kan härefter kontakta dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar dig att bruka båda sätten att söka. För att enklast sätta in en sökesprofil så tryck på följande länk.

Support
Blogg