bostäder till salu Stockholms kommun, Kungsholmen

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Flytta tryggt i Stockholm

Flytta tryggt i Stockholm

Behöver du hjälp med att flytta? Vi är
flyttfirma som är billig och som ser
till att dina ägodelar tryggt och snabbt
levereras från A till B

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen hit!

På den här sidan visas utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida är belägna i Stockholm kommun.

Med kategorin till salu avses försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Begreppet hus innefattar även parhus, radhus och villor. Tag tillfället i akt och betrakta dessa sidor! På de olika sidorna publiceras lejonparten av Sveriges samlade utbud av äganderätter till salu. Genom att ta hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt framtida hem!

Om du är i begrepp att sälja ett hus

BostadsPortal.se är perfekt om du är i begrepp att försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oaktat om det ligger i Stockholm eller något annat ställe. Här möts bostadssökande från hela riket. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en villa att sälja så bör du gå in på följande länk, genom att göra så leds du till den sida där du kan skapa en egen annons om objekt till salu. Alla slags äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel för dig att utannonsering av objekt till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som tar hand om försäljningen så råder vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Om inloggning och bevakningsmails

Det är en god idé att skapa en inloggning på BostadsPortal.se. Genom att upprätta ett sådant konto kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska e-postmeddelanden som skickas till dig när nya annonser som passar dina preferenser publiceras. Bevakningsmails är tillgängliga för både objekt till salu men även för andra upplåtelseformer. Registrerar du ett login hos oss kan du dessutom märka de bostäder som matchar dina preferenser som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Fördelar med en sökesprofil

Utöver att du själv söker efter utannonserade hus, stugor och tomter är det en god idé att publicera en egen sökesprofil. Genom att skapa en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Detta innebär att du har möjlighet att annonsera vad du söker efter och i vilka områden. De som erbjuder matchande bostäder kan därefter ta kontakt med dig direkt. Att använda en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar således dig att utnyttja båda metoderna. Du sätter enkelt in en sökesprofil så följ efterföljande länk.

Support
Blogg