bostäder till salu Stockholms kommun, Hammarby Sjöstad

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Välkommen hit!

På den här sidan finns utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på aktuell sida ligger i Stockholm kommun.

Med klassificeringen till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar radhus, parhus och villor. Se på dessa sidor! Här publiceras lejonparten av Sveriges samlade utbud av objekt till salu. Med BostadsPortal.se finner du ditt framtida hus!

Hur kan du sälja ditt hus med oss?

BostadsPortal.se är en mycket användbar sida om du vill försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavhängigt av om det ligger i Stockholm eller något annat ställe. På vår sida möts bostadssökande från alla olika delar av landet. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja din villa så kan du gå in på följande länk, då leds du till den sida där du kan publicera en egen annons om objekt till salu. Alla sorters hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Vad som är bra är att utannonsering av bostad till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som tar hand om försäljningen så tipsar vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Om registrering och bevakningsmails

Ett gott förslag är att registrera ett konto på vår sida. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska besked som sänds till dig när nya objekt som matchar dina preferenser läggs ut. Bevakningsmails finns för både objekt till salu men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och bostadsrätter. Registrerar du ett inloggning på portalen kan du dessutom klicka i de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil ger dig nya möjligheter

Bortsett från att du själv söker efter lediga äganderätter till hus, bostadsrätter med mera kan det vara en god idé att ordna med en egen sökesprofil. Skapar du dig en sökesprofil kan du genomföra passivt bostadssökande. Detta innebär att du har möjlighet att utannonsera vad du eftersöker och i vilka områden. De som har sådana bostäder kan sedan kontakta dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till att företa aktivt sökande, och vi rekommenderar således att utnyttja båda metoderna. För att snabbt sätta in en sökesprofil så tryck på denna länk.

Support
Blogg