bostäder till salu Stockholms kommun, Gärdet

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Flytta tryggt i Stockholm

Flytta tryggt i Stockholm

Behöver du hjälp med att flytta? Vi är
flyttfirma som är billig och som ser
till att dina ägodelar tryggt och snabbt
levereras från A till B

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Varmt välkommen till denna sida!

På den här sidan finns annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på aktuell sida finns i Stockholm kommun.

Med kategorin till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Begreppet hus innefattar även parhus, radhus och villor. Bekanta dig med dessa sidor! Här publiceras huvuddelen av landets samlade utbud av äganderätter till salu. Med hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt drömhem!

Håller du på med att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är en ypperlig sida om du ska försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oberoende av om det ligger i Stockholm eller något annat ställe. På BostadsPortal.se möts bostadssökande från alla olika delar av landet. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja din villa så bör du gå in på följande länk, gör du så leds du till den sida där du kan publicera en egen annons om objekt till salu. Alla sorters hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Det bästa är att annonsering av bostad till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som tar hand om försäljningen så råder vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Information om inloggning och bevakningsmails

Ett gott förslag är att lägga upp en inloggning hos oss. Skapar du ett konto kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska besked som skickas till dig när nya annonser som matchar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails existerar för både objekt till salu men dessutom för andra upplåtelseformer. Registrerar du ett konto här kan du dessutom markera de bostäder som passar dig särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Finn ditt drömboende med en sökesprofil

Utöver att du själv söker efter lediga hus, stugor och tomter kan det vara en god idé att publicera en egen sökesprofil. Med en sökesprofil kan du genomföra passivt bostadssökande. Detta innebär att du har möjlighet att annonsera vad du eftersöker och i vilka platser. De som har sådana bostäder kan sedan ta kontakt med dig direkt. Att använda en sökesprofil är ett komplement till att företa aktivt sökande, och vi rekommenderar därför dig att bruka båda metoderna. För att snabbt sätta in en sökesprofil så följ denna länk.

Support
Blogg