bostäder till salu Stockholms kommun, Djurgården

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Välkommen hit!

Här visas annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på aktuell sida finns i Stockholm kommun.

Med benämningen till salu avser vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Termen hus innefattar även parhus, radhus och villor. Titta på dessa sidor! Här publiceras stora delar av Sveriges samlade utbud av äganderätter till salu. Genom att använda BostadsPortal.se hittar du ditt framtida hem!

Hur kan du sälja ditt hus med oss?

BostadsPortal.se är en ypperlig sida om du är i begrepp att sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oaktat om det ligger i Stockholm eller något annat ställe. På BostadsPortal.se möts bostadssökande från hela riket. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en bostad att sälja så bör du gå in på följande länk, gör du så leds du till sidan där du kan publicera en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla sorters hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel för dig att annonsering av bostad till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som handhar försäljningen så råder vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Information om inloggning

Vi föreslår dig att skapa en inloggning på vår portal. Skapar du ett sådant kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta besked som skickas till dig när nya objekt som motsvarar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails är tillgängliga för både objekt till salu men även andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och bostadsrätter. Skapar du ett inloggning här kan du dessutom märka de annonser som du tycker särskilt mycket om som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Finn ditt drömboende med en sökesprofil

Bortsett från att själv söka efter tillgängliga hus, stugor och tomter är det en god idé att ordna med en egen sökesprofil. Skapar du dig en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande betyder att du har möjlighet att annonsera vad du eftersöker och i vilka specifika platser. De som utbjuder matchande bostäder kan härefter kontakta dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till att använda aktivt sökande, och vi rekommenderar dig att använda båda metoderna. För att snabbt sätta in en sökesprofil så tryck på efterföljande länk.

Support
Blogg