bostäder till salu Stockholms kommun, Årsta

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Flytta tryggt i Stockholm

Flytta tryggt i Stockholm

Behöver du hjälp med att flytta? Vi är
flyttfirma som är billig och som ser
till att dina ägodelar tryggt och snabbt
levereras från A till B

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Vi hälsar dig varmt välkommen till denna sida!

Här visas annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på aktuell sida ligger i Stockholm kommun.

Med kategorin till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Begreppet hus innefattar radhus, parhus och villor. Bekanta dig med dessa sidor! På dessa olika sidor publiceras lejonparten av landets samlade utbud av äganderätter till salu. Genom att ta hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt framtida hem!

Är du på väg att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är perfekt om du ska sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavsett om det ligger i Stockholm eller något annat ställe. På BostadsPortal.se möts bostadssökande från hela landet. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja din villa så bör du gå in på följande länk, genom att följa länken så skickas du till den sida där du kan publicera en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla slags hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Det bästa är att utannonsering av hus till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som ombesörjer försäljningen så tipsar vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Registrering och bevakningsmails

Det är en god idé att registrera en inloggning på sidan BostadsPortal.se. Skapar du ett sådant kan du bland annat ställa in så att du får kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba meddelanden som sänds till dig när nya annonser som motsvarar dina preferenser läggs upp. Bevakningsmails erbjuds för både objekt till salu och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och bostadsrätter. Skapar du ett login hos oss kan du dessutom klicka i de annonser som du tycker särskilt mycket om som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil kan vara vägen till ditt drömboende

Bortsett från att du själv söker efter tillgängliga äganderätter till hus, bostadsrätter med mera kan det vara en god idé att ordna med en egen sökesprofil. Genom att skapa en sökesprofil kan du genomföra passivt bostadssökande. Detta betyder att du har möjlighet att utannonsera vad du söker efter och i vilka områden. De som erbjuder passande bostäder kan sedan ta kontakt med dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till att använda aktivt sökande, och vi rekommenderar dig att nyttja båda sätten att söka. För att snabbt sätta in en sökesprofil så tryck på denna länk.

Support
Blogg