bostäder till salu Stockholms kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Flytta tryggt i Stockholm

Flytta tryggt i Stockholm

Behöver du hjälp med att flytta? Vi är
flyttfirma som är billig och som ser
till att dina ägodelar tryggt och snabbt
levereras från A till B

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen hit!

På den här sidan finns utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida är belägna i Stockholm kommun.

Med klassificeringen till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Termen hus innefattar även parhus, radhus och villor. Se dig omkring på dessa sidor! På de olika sidorna publiceras en mycket stor andel av Sveriges samlade utbud av äganderätter till salu. Genom att ta hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt drömhus!

Hur kan du sälja ditt hus med oss?

BostadsPortal.se är en mycket användbar sida om du vill sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavhängigt av om det ligger i Stockholm eller något annat ställe. På vår sida möts bostadssökande från hela landet. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja en bostad så bör du gå in på följande länk, genom att göra så leds du till sidan där du kan publicera en egen annons om objekt till salu. Alla sorters hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel för dig att annonsering av hus till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som tar hand om försäljningen så råder vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

Vi rekommenderar dig att registrera en inloggning på sidan BostadsPortal.se. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat skapa kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta meddelanden som sänds till dig när nya bostäder som motsvarar dina preferenser läggs upp. Bevakningsmails existerar för både objekt till salu men även andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och bostadsrätter. Registrerar du ett login på BostadsPortal.se kan du också klicka i de bostäder som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Fördelar med en sökesprofil

Utöver att själv söka efter utannonserade hus, stugor och tomter är det en god idé att ordna med en egen sökesprofil. Med en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Detta betyder att du har möjlighet att annonsera vad du söker efter och i vilka specifika platser. De som har passande bostäder kan härefter kontakta dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till att företa aktivt sökande, och vi rekommenderar dig att nyttja båda metoderna. Du sätter enkelt in en sökesprofil så tryck på följande länk.

Support
Blogg