bostäder till salu Stockholms kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Flytta tryggt i Stockholm

Flytta tryggt i Stockholm

Behöver du hjälp med att flytta? Vi är
flyttfirma som är billig och som ser
till att dina ägodelar tryggt och snabbt
levereras från A till B

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen hit!

På den här sidan visas utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida finns tillgängliga i Stockholm kommun.

Med kategorin till salu avser vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Begreppet hus innefattar även parhus, radhus och villor. Tag tillfället i akt och betrakta dessa sidor! På de olika sidorna publiceras en mycket stor andel av landets samlade utbud av äganderätter till salu. Med hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt drömhus!

Om du är i begrepp att sälja ett hus

BostadsPortal.se är perfekt om du ska sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oaktat om det ligger i Stockholm eller något annat ställe. På vår sida möts bostadssökande från hela riket. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en villa att sälja så bör du gå in på följande länk, genom att följa länken så leds du till sidan där du kan skapa en egen annons om objekt till salu. Alla sorters hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel är att utannonsering av objekt till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som handhar försäljningen så föreslår vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Information om registrering och bevakningsmails

Vi föreslår dig att lägga upp ett konto på vår portal. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta meddelanden som sänds till dig när nya bostäder som matchar dina preferenser läggs upp. Bevakningsmails finns för både objekt till salu men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Genom att skapa ett login på portalen kan du också markera de annonser som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Fördelar med en sökesprofil

Bortsett från att själv söka efter utannonserade äganderätter, såsom hus och stugor kan det vara en god idé att publicera en egen sökesprofil. Med en sökesprofil kan du genomföra passivt bostadssökande. Detta innebär att du har möjlighet att annonsera vad du eftersöker och i vilka platser. De som erbjuder sådana bostäder kan härefter ta kontakt med dig direkt. Att utnyttja en sökesprofil är ett komplement till att företa aktivt sökande, och vi rekommenderar därför dig att utnyttja båda sätten att söka. Du sätter enkelt in en sökesprofil så följ efterföljande länk.

Support
Blogg