bostäder till salu Solna kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Solna
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att se dig här!

Här finns annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på aktuell sida finns i Solna kommun.

Med klassificeringen till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar villor, radhus och parhus. Se dig omkring på dessa sidor! På dessa olika sidor publiceras lejonparten av landets samlade utbud av objekt till salu. Med hjälp av BostadsPortal.se hittar du ditt framtida hem!

Hur kan du sälja ditt hus med oss?

BostadsPortal.se är en mycket användbar sida om du är i begrepp att sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavhängigt av om det ligger i Solna eller något annat ställe. På vår sida möts bostadssökande från hela landet. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en bostad att sälja så bör du gå in på följande länk, genom att följa länken så leds du till sidan där du kan skapa en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla sorters äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Det bästa är att utannonsering av bostad till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som ombesörjer försäljningen så tipsar vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Om registrering och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att lägga upp ett konto på BostadsPortal.se. Skapar du ett sådant kan du bland annat upprätta kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba besked som skickas till dig när nya objekt som matchar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails är tillgängliga för både objekt till salu och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och bostadsrätter. Genom att skapa ett inloggning hos oss kan du också klicka i de bostäder som passar dig särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil ger dig nya möjligheter

Bortsett från att själv söka efter lediga äganderätter, såsom hus och stugor är det en god idé att publicera en egen sökesprofil. Med en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande betyder att du kan utannonsera vad du eftersöker och i vilka specifika områden. De som utbjuder passande bostäder kan härefter kontakta dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar därför dig att utnyttja båda sätten att söka. För att enklast sätta in en sökesprofil så tryck på efterföljande länk.

Support
Blogg