bostäder till salu Sollentuna kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Sollentuna
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att se dig här!

På den här sidan finns annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på den här sidan finns i Sollentuna kommun.

Med kategorin till salu avses försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Begreppet hus innefattar villor, radhus och parhus. Titta på dessa sidor! På de olika sidorna publiceras en mycket stor andel av landets samlade utbud av äganderätter till salu. Med BostadsPortal.se hittar du ditt drömhus!

Hur kan du sälja ditt hus med oss?

BostadsPortal.se är en ypperlig sida om du är i begrepp att försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oaktat om det ligger i Sollentuna eller något annat ställe. På den här portalen möts bostadssökande från hela riket. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en villa att sälja så bör du gå in på följande länk, genom att göra så skickas du till den sida där du kan sätta in en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla slags äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel är att annonsering av hus till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som handhar försäljningen så tipsar vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Information om inloggning

Ett smart steg i ditt bostassökande är att fixa en inloggning hos oss. Skapar du ett sådant kan du bland annat ställa in så att du får kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska e-postmeddelanden som sänds till dig när nya bostäder som matchar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails existerar för både objekt till salu men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och bostadsrätter. Skapar du ett login på portalen kan du också märka de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil kan vara vägen till ditt drömboende

Bortsett från att du själv söker efter tillgängliga äganderätter, såsom hus och stugor är det en god idé att publicera en egen sökesprofil. Skapar du dig en sökesprofil har du en möjlighet till passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande betyder att du kan utannonsera vad du söker efter och i vilka platser. De som utbjuder passande bostäder kan därefter kontakta dig direkt. Att utnyttja en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar dig att använda båda sätten att söka. För att enklast sätta in en sökesprofil så tryck på denna länk.

Support
Blogg