bostäder till salu Sollentuna kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Sollentuna
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att se dig här!

På den här sidan finns annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på aktuell sida finns tillgängliga i Sollentuna kommun.

Med benämningen till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Begreppet hus innefattar villor, radhus och parhus. Se på dessa sidor! På dessa olika sidor publiceras en mycket stor andel av Sveriges samlade utbud av äganderätter till salu. Med BostadsPortal.se hittar du ditt framtida hus!

Hur kan du sälja ditt hus med oss?

BostadsPortal.se är den perfekta sidan om du är i begrepp att sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavhängigt av om det ligger i Sollentuna eller något annat ställe. På BostadsPortal.se möts bostadssökande från hela landet. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja en bostad så bör du gå in på följande länk, genom att följa länken så skickas du till den sida där du kan publicera en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla slags äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Vad som är bra är att annonsering av objekt till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som ombesörjer försäljningen så föreslår vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Registrering och bevakningsmails

En god idé är att fixa en inloggning på vår portal. Genom att upprätta ett sådant konto kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska besked som skickas till dig när nya bostäder som matchar dina preferenser läggs ut. Bevakningsmails är tillgängliga för både objekt till salu men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Upprättar du ett login hos oss kan du dessutom klicka i de annonser som passar dig särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Fördelar med en sökesprofil

Bortsett från att själv söka efter tillgängliga hus, stugor och tomter är det en god idé att ordna med en egen sökesprofil. Genom att skapa en sökesprofil kan du genomföra passivt bostadssökande. Detta innebär att du har möjlighet att annonsera vad du eftersöker och i vilka platser. De som utbjuder sådana bostäder kan sedan ta kontakt med dig direkt. Att utnyttja en sökesprofil är ett komplement till att använda aktivt sökande, och vi rekommenderar dig att använda båda sätten att söka. För att snabbt sätta in en sökesprofil så tryck på efterföljande länk.

Support
Blogg