bostäder till salu Södertälje kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Södertälje
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att se dig här!

På denna sida visas annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på den här sidan ligger i Södertälje kommun.

Med kategorin till salu avses försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar även parhus, radhus och villor. Bekanta dig med dessa sidor! På dessa olika sidor publiceras lejonparten av landets samlade utbud av äganderätter till salu. Genom att använda BostadsPortal.se hittar du ditt drömhem!

Håller du på med att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är en ypperlig sida om du ska försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oaktat om det ligger i Södertälje eller något annat ställe. På vår sida möts bostadssökande från hela landet. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en villa att sälja så kan du gå in på följande länk, gör du så leds du till sidan där du kan publicera en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla slags äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel för dig att annonsering av hus till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som ombesörjer försäljningen så råder vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Om registrering och bevakningsmails

Ett smart steg i ditt bostassökande är att skapa en inloggning hos oss. Skapar du ett konto kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba e-postmeddelanden som skickas till dig när nya objekt som motsvarar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails erbjuds för både objekt till salu men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Registrerar du ett konto på BostadsPortal.se kan du dessutom markera de annonser som matchar dina preferenser som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil kan vara vägen till ditt drömboende

Utöver att du själv söker efter utannonserade äganderätter till hus, bostadsrätter med mera är det en god idé att skapa en egen sökesprofil. Genom att skapa en sökesprofil kan du genomföra passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande innebär att du har möjlighet att annonsera vad du eftersöker och i vilka specifika områden. De som erbjuder sådana bostäder kan härefter kontakta dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till att använda aktivt sökande, och vi rekommenderar således att nyttja båda metoderna. För att enklast sätta in en sökesprofil så tryck på denna länk.

Support
Blogg