bostäder till salu Södertälje kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Södertälje
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Varmt välkommen till denna sida!

Här visas utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida finns tillgängliga i Södertälje kommun.

Med benämningen till salu avses försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar villor, radhus och parhus. Titta på dessa sidor! På de olika sidorna publiceras lejonparten av landets samlade utbud av objekt till salu. Genom att använda BostadsPortal.se finner du ditt framtida hus!

Hur kan du sälja ditt hus med oss?

BostadsPortal.se är den perfekta sidan om du är i begrepp att försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavhängigt av om det ligger i Södertälje eller något annat ställe. Här möts bostadssökande från hela riket. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en villa att sälja så bör du gå in på följande länk, gör du så skickas du till sidan där du kan skapa en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla slags hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Det bästa är att utannonsering av bostad till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som tar hand om försäljningen så föreslår vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Om inloggning och bevakningsmails

Ett gott förslag är att lägga upp ett konto på sidan BostadsPortal.se. Genom att upprätta ett konto kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta meddelanden som sänds till dig när nya annonser som passar dina önskemål läggs upp. Bevakningsmails är tillgängliga för både objekt till salu men dessutom för andra bostadsformer. Upprättar du ett konto här kan du även märka de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Finn ditt drömboende med en sökesprofil

Bortsett från att du själv söker efter lediga äganderätter, såsom hus och stugor är det en god idé att skapa en egen sökesprofil. Genom att skapa en sökesprofil har du en möjlighet till passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande innebär att du kan annonsera vad du söker efter och i vilka specifika områden. De som utbjuder passande bostäder kan sedan kontakta dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till att företa aktivt sökande, och vi rekommenderar således att använda båda sätten att söka. Du sätter enkelt in en sökesprofil så tryck på denna länk.

Support
Blogg