bostäder till salu Sigtuna kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Sigtuna
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Vi hälsar dig varmt välkommen till denna sida!

Här visas utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på aktuell sida finns i Sigtuna kommun.

Med kategorin till salu menas försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar villor, radhus och parhus. Se på dessa sidor! På dessa olika sidor publiceras lejonparten av Sveriges samlade utbud av äganderätter till salu. Genom att använda BostadsPortal.se finner du ditt drömhus!

Om du är i begrepp att sälja ett hus

BostadsPortal.se är en ypperlig sida om du vill försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavhängigt av om det ligger i Sigtuna eller något annat ställe. Här möts bostadssökande från hela landet. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja en bostad så kan du gå in på följande länk, gör du så skickas du till den sida där du kan skapa en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla sorters hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel är att annonsering av hus till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som tar hand om försäljningen så råder vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Information om inloggning

Ett gott förslag är att fixa ett login på vår portal. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta meddelanden som skickas till dig när nya objekt som passar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails erbjuds för både objekt till salu men dessutom för andra upplåtelseformer. Skapar du ett login på BostadsPortal.se kan du även markera de annonser som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Fördelar med en sökesprofil

Bortsett från att själv söka efter utannonserade hus, stugor och tomter är det en god idé att publicera en egen sökesprofil. Genom att skapa en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande innebär att du har möjlighet att annonsera vad du eftersöker och i vilka områden. De som utbjuder matchande bostäder kan härefter kontakta dig direkt. Att utnyttja en sökesprofil är ett komplement till att använda aktivt sökande, och vi rekommenderar således att utnyttja båda sätten att söka. För att snabbt sätta in en sökesprofil så följ efterföljande länk.

Support
Blogg