bostäder till salu Järfälla kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Järfälla
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Varmt välkommen till denna sida!

På den här sidan visas annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på den här sidan är belägna i Järfälla kommun.

Med kategorin till salu avser vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar villor, radhus och parhus. Tag tillfället i akt och betrakta dessa sidor! På dessa olika sidor publiceras en mycket stor andel av Sveriges samlade utbud av äganderätter till salu. Med BostadsPortal.se hittar du ditt framtida hus!

Är du på väg att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är perfekt om du är i begrepp att sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oaktat om det ligger i Järfälla eller något annat ställe. På BostadsPortal.se möts bostadssökande från hela landet. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja din villa så bör du gå in på följande länk, genom att följa länken så skickas du till sidan där du kan sätta in en egen annons om objekt till salu. Alla slags äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel för dig att utannonsering av hus till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som handhar försäljningen så föreslår vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

Ett gott förslag är att lägga upp ett konto på BostadsPortal.se. Genom att upprätta ett sådant konto kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba meddelanden som skickas till dig när nya annonser som motsvarar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails finns för både objekt till salu och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och bostadsrätter. Genom att skapa ett login på portalen kan du dessutom klicka i de bostäder som passar dig särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Fördelar med en sökesprofil

Bortsett från att själv söka efter utannonserade hus, stugor och tomter kan det vara en god idé att publicera en egen sökesprofil. Skapar du dig en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Detta innebär att du kan utannonsera vad du eftersöker och i vilka områden. De som utbjuder passande bostäder kan sedan ta kontakt med dig direkt. Att använda en sökesprofil är ett komplement till att använda aktivt sökande, och vi rekommenderar dig att bruka båda sätten att söka. Du sätter enkelt in en sökesprofil så tryck på följande länk.

Support
Blogg