bostäder till salu Järfälla kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Järfälla
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att se dig här!

På denna sida finns annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på aktuell sida finns tillgängliga i Järfälla kommun.

Med benämningen till salu menas försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar villor, radhus och parhus. Titta på dessa sidor! Här publiceras huvuddelen av Sveriges samlade utbud av objekt till salu. Genom att ta hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt drömhus!

Håller du på med att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är perfekt om du är i begrepp att sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavhängigt av om det ligger i Järfälla eller något annat ställe. På den här portalen möts bostadssökande från hela landet. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en villa att sälja så bör du gå in på följande länk, genom att göra så leds du till sidan där du kan publicera en egen annons om objekt till salu. Alla slags äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel är att utannonsering av bostad till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som tar hand om försäljningen så tipsar vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Information om inloggning

Vi rekommenderar dig att registrera ett konto på sidan BostadsPortal.se. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat skapa kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska meddelanden som skickas till dig när nya objekt som matchar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails är tillgängliga för både objekt till salu men även för andra upplåtelseformer. Registrerar du ett login på BostadsPortal.se kan du dessutom klicka i de bostäder som passar dig särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil kan vara vägen till ditt drömboende

Utöver att du själv söker efter utannonserade hus, stugor och tomter är det en god idé att publicera en egen sökesprofil. Med en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Detta betyder att du har möjlighet att annonsera vad du eftersöker och i vilka specifika platser. De som utbjuder sådana bostäder kan sedan kontakta dig direkt. Att använda en sökesprofil är ett komplement till att företa aktivt sökande, och vi rekommenderar således dig att använda båda sätten att söka. För att enklast sätta in en sökesprofil så tryck på följande länk.

Support
Blogg