bostäder till salu Haninge kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Haninge
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att se dig här!

Här finns annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida ligger i Haninge kommun.

Med kategorin till salu avser vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Termen hus innefattar radhus, parhus och villor. Bekanta dig med dessa sidor! På de olika sidorna publiceras en mycket stor andel av landets samlade utbud av äganderätter till salu. Genom att ta hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt drömhus!

Hur kan du sälja ditt hus med oss?

BostadsPortal.se är perfekt om du ska försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavhängigt av om det ligger i Haninge eller något annat ställe. På vår sida möts bostadssökande från hela riket. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja en bostad så kan du gå in på följande länk, genom att göra så leds du till den sida där du kan sätta in en egen annons om objekt till salu. Alla slags äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel är att utannonsering av objekt till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som tar hand om försäljningen så råder vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Om inloggning och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att fixa en inloggning på vår sida. Upprättar du ett sådant konto kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska e-postmeddelanden som sänds till dig när nya bostäder som passar dina preferenser läggs upp. Bevakningsmails finns för både objekt till salu men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Genom att skapa ett inloggning hos oss kan du också markera de bostäder som passar dig särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Finn ditt drömboende med en sökesprofil

Bortsett från att själv söka efter utannonserade äganderätter, såsom hus och stugor kan det vara en god idé att ordna med en egen sökesprofil. Genom att skapa en sökesprofil kan du genomföra passivt bostadssökande. Detta innebär att du har möjlighet att annonsera vad du eftersöker och i vilka specifika områden. De som har sådana bostäder kan sedan ta kontakt med dig direkt. Att utnyttja en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar således dig att nyttja båda sätten att söka. Du sätter enkelt in en sökesprofil så tryck på denna länk.

Support
Blogg