bostäder till salu Ekerö kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Ekerö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen hit!

På den här sidan finns utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på aktuell sida är belägna i Ekerö kommun.

Med klassificeringen till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Begreppet hus innefattar även parhus, radhus och villor. Se på dessa sidor! Här publiceras en mycket stor andel av Sveriges samlade utbud av objekt till salu. Genom att använda BostadsPortal.se hittar du ditt framtida hus!

Om du är i begrepp att sälja ett hus

BostadsPortal.se är perfekt om du vill sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavhängigt av om det ligger i Ekerö eller något annat ställe. Här möts bostadssökande från alla olika delar av landet. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en villa att sälja så kan du gå in på följande länk, då skickas du till den sida där du kan sätta in en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla slags äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel för dig att annonsering av hus till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som ombesörjer försäljningen så tipsar vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Om inloggning och bevakningsmails

Ett smart steg i ditt bostassökande är att lägga upp ett konto på vår portal. Genom att upprätta ett sådant konto kan du bland annat skapa kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta besked som sänds till dig när nya annonser som matchar dina önskemål läggs upp. Bevakningsmails finns för både objekt till salu men även andra upplåtelseformer. Genom att skapa ett inloggning hos oss kan du dessutom markera de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil ger dig nya möjligheter

Utöver att du själv söker efter utannonserade äganderätter till hus, bostadsrätter med mera kan det vara en god idé att publicera en egen sökesprofil. Skapar du dig en sökesprofil kan du genomföra passivt bostadssökande. Detta innebär att du har möjlighet att utannonsera vad du söker efter och i vilka specifika områden. De som har passande bostäder kan sedan kontakta dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar dig att utnyttja båda sätten att söka. För att enklast sätta in en sökesprofil så tryck på denna länk.

Support
Blogg