bostäder till salu Ekerö kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Ekerö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen hit!

Här finns annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida är belägna i Ekerö kommun.

Med benämningen till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Begreppet hus innefattar villor, radhus och parhus. Se dig omkring på dessa sidor! Här publiceras lejonparten av Sveriges samlade utbud av objekt till salu. Genom att ta hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt drömhem!

Hur kan du sälja ditt hus med oss?

BostadsPortal.se är en ypperlig sida om du är i begrepp att försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oberoende av om det ligger i Ekerö eller något annat ställe. På vår sida möts bostadssökande från hela landet. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja din villa så bör du gå in på följande länk, genom att följa länken så leds du till sidan där du kan publicera en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla slags äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel är att annonsering av bostad till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som ombesörjer försäljningen så föreslår vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Registrering och bevakningsmails

En god idé är att registrera ett konto hos oss. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat registrera dig för kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta e-mails som skickas till dig när nya objekt som passar dina önskemål läggs ut. Bevakningsmails är tillgängliga för både objekt till salu men även andra upplåtelseformer. Upprättar du ett konto hos oss kan du även märka de annonser som matchar dina preferenser som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil kan vara vägen till ditt drömboende

Bortsett från att du själv söker efter tillgängliga äganderätter, såsom hus och stugor kan det vara en god idé att ordna med en egen sökesprofil. Skapar du dig en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande innebär att du har möjlighet att utannonsera vad du söker efter och i vilka specifika områden. De som erbjuder sådana bostäder kan härefter kontakta dig direkt. Att använda en sökesprofil är ett komplement till att företa aktivt sökande, och vi rekommenderar dig att bruka båda metoderna. Du sätter enkelt in en sökesprofil så följ följande länk.

Support
Blogg