bostäder till salu Danderyds kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Danderyd
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen hit!

På den här sidan finns utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida finns i Danderyd kommun.

Med klassificeringen till salu avses försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Termen hus innefattar radhus, parhus och villor. Tag tillfället i akt och betrakta dessa sidor! På dessa olika sidor publiceras huvuddelen av landets samlade utbud av objekt till salu. Med BostadsPortal.se hittar du ditt drömhem!

Hur kan du sälja ditt hus med oss?

BostadsPortal.se är en mycket användbar sida om du är i begrepp att försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oaktat om det ligger i Danderyd eller något annat ställe. På BostadsPortal.se möts bostadssökande från hela riket. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en villa att sälja så bör du gå in på följande länk, gör du så skickas du till sidan där du kan sätta in en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla slags hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Det bästa är att utannonsering av objekt till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som tar hand om försäljningen så råder vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Registrering och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att fixa ett konto på BostadsPortal.se. Skapar du ett sådant konto kan du bland annat upprätta kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska e-mails som skickas till dig när nya objekt som passar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails finns för både objekt till salu men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Genom att skapa ett login på portalen kan du även klicka i de annonser som passar dig särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Finn ditt drömboende med en sökesprofil

Utöver att själv söka efter lediga äganderätter till hus, bostadsrätter med mera kan det vara en god idé att ordna med en egen sökesprofil. Med en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande innebär att du kan utannonsera vad du söker efter och i vilka specifika platser. De som utbjuder matchande bostäder kan därefter ta kontakt med dig direkt. Att utnyttja en sökesprofil är ett komplement till att använda aktivt sökande, och vi rekommenderar således att bruka båda metoderna. För att snabbt sätta in en sökesprofil så tryck på efterföljande länk.

Support
Blogg