bostäder till salu Danderyds kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Danderyd
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att se dig här!

Här finns utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida finns tillgängliga i Danderyd kommun.

Med benämningen till salu avses försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Begreppet hus innefattar även parhus, radhus och villor. Titta på dessa sidor! Här publiceras huvuddelen av landets samlade utbud av äganderätter till salu. Genom att ta hjälp av BostadsPortal.se hittar du ditt framtida hem!

Hur kan du sälja ditt hus med oss?

BostadsPortal.se är en ypperlig sida om du ska försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oberoende av om det ligger i Danderyd eller något annat ställe. Här möts bostadssökande från hela riket. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja en bostad så bör du gå in på följande länk, gör du så skickas du till sidan där du kan skapa en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla slags hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel är att annonsering av bostad till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som tar hand om försäljningen så föreslår vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Information om registrering och bevakningsmails

Vi föreslår dig att registrera ett konto på BostadsPortal.se. Upprättar du ett sådant konto kan du bland annat skapa kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba meddelanden som skickas till dig när nya annonser som matchar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails erbjuds för både objekt till salu och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och bostadsrätter. Skapar du ett konto här kan du också klicka i de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil ger dig nya möjligheter

Utöver att du själv söker efter utannonserade äganderätter, såsom hus och stugor kan det vara en god idé att skapa en egen sökesprofil. Genom att skapa en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Detta betyder att du kan annonsera vad du söker efter och i vilka specifika områden. De som utbjuder matchande bostäder kan därefter kontakta dig direkt. Att använda en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar således att nyttja båda metoderna. För att enklast sätta in en sökesprofil så följ följande länk.

Support
Blogg