bostäder till salu Trosa kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Trosa
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att se dig här!

På denna sida finns utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på den här sidan finns i Trosa kommun.

Med benämningen till salu avser vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar villor, radhus och parhus. Se på dessa sidor! Här publiceras huvuddelen av landets samlade utbud av äganderätter till salu. Med BostadsPortal.se finner du ditt framtida hem!

Hur kan du sälja ditt hus med oss?

BostadsPortal.se är en mycket användbar sida om du är i begrepp att försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oberoende av om det ligger i Trosa eller något annat ställe. På den här portalen möts bostadssökande från hela riket. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en bostad att sälja så bör du gå in på följande länk, gör du så leds du till den sida där du kan sätta in en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla slags äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel är att annonsering av objekt till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som tar hand om försäljningen så föreslår vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Om inloggning och bevakningsmails

En god idé är att registrera ett login hos oss. Upprättar du ett konto kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba besked som skickas till dig när nya objekt som matchar dina preferenser publiceras. Bevakningsmails erbjuds för både objekt till salu men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Genom att skapa ett inloggning på portalen kan du dessutom märka de bostäder som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Fördelar med en sökesprofil

Bortsett från att du själv söker efter utannonserade hus, stugor och tomter är det en god idé att skapa en egen sökesprofil. Skapar du dig en sökesprofil kan du genomföra passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande betyder att du har möjlighet att utannonsera vad du söker efter och i vilka områden. De som erbjuder sådana bostäder kan sedan ta kontakt med dig direkt. Att använda en sökesprofil är ett komplement till att använda aktivt sökande, och vi rekommenderar således att använda båda metoderna. För att enklast sätta in en sökesprofil så följ följande länk.

Support
Blogg