bostäder till salu Flens kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Flen
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till BostadsPortal.se!

På denna sida visas utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på aktuell sida ligger i Flen kommun.

Med benämningen till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar även parhus, radhus och villor. Titta på dessa sidor! På dessa olika sidor publiceras lejonparten av landets samlade utbud av äganderätter till salu. Genom att använda BostadsPortal.se finner du ditt drömhem!

Är du på väg att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är en ypperlig sida om du är i begrepp att sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oaktat om det ligger i Flen eller något annat ställe. På BostadsPortal.se möts bostadssökande från alla olika delar av landet. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja din villa så kan du gå in på följande länk, då skickas du till den sida där du kan publicera en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla slags äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel för dig att utannonsering av bostad till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som tar hand om försäljningen så råder vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Registrering och bevakningsmails

Ett smart steg i ditt bostassökande är att fixa ett konto på BostadsPortal.se. Skapar du ett sådant kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska notiser som skickas till dig när nya bostäder som motsvarar dina inställningar publiceras. Bevakningsmails erbjuds för både objekt till salu men även andra bostadsformer. Registrerar du ett inloggning här kan du dessutom markera de annonser som matchar dina preferenser som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil ger dig nya möjligheter

Utöver att själv söka efter utannonserade äganderätter till hus, bostadsrätter med mera är det en god idé att publicera en egen sökesprofil. Genom att skapa en sökesprofil kan du genomföra passivt bostadssökande. Detta betyder att du har möjlighet att annonsera vad du eftersöker och i vilka specifika platser. De som utbjuder matchande bostäder kan härefter kontakta dig direkt. Att utnyttja en sökesprofil är ett komplement till att företa aktivt sökande, och vi rekommenderar således att bruka båda metoderna. För att enklast sätta in en sökesprofil så tryck på denna länk.

Support
Blogg