bostäder till salu Eskilstuna kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Eskilstuna
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att se dig här!

Här visas annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på aktuell sida ligger i Eskilstuna kommun.

Med benämningen till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar radhus, parhus och villor. Bekanta dig med dessa sidor! På de olika sidorna publiceras en mycket stor andel av Sveriges samlade utbud av äganderätter till salu. Med hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt framtida hem!

Om du är i begrepp att sälja ett hus

BostadsPortal.se är den perfekta sidan om du är i begrepp att försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oaktat om det ligger i Eskilstuna eller något annat ställe. På BostadsPortal.se möts bostadssökande från hela landet. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja din villa så bör du gå in på följande länk, gör du så leds du till sidan där du kan publicera en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla slags hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel för dig att utannonsering av hus till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som tar hand om försäljningen så föreslår vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Om registrering och bevakningsmails

Det är en god idé att registrera ett konto på sidan BostadsPortal.se. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska besked som sänds till dig när nya objekt som motsvarar dina önskemål läggs upp. Bevakningsmails finns för både objekt till salu men även för andra upplåtelseformer. Registrerar du ett inloggning på BostadsPortal.se kan du också klicka i de bostäder som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil ger dig nya möjligheter

Utöver att själv söka efter utannonserade äganderätter, såsom hus och stugor är det en god idé att ordna med en egen sökesprofil. Med en sökesprofil kan du genomföra passivt bostadssökande. Detta innebär att du kan annonsera vad du eftersöker och i vilka specifika områden. De som utbjuder matchande bostäder kan därefter ta kontakt med dig direkt. Att använda en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar således att nyttja båda metoderna. För att enklast sätta in en sökesprofil så tryck på följande länk.

Support
Blogg