bostäder till salu Eskilstuna kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Eskilstuna
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen hit!

På denna sida finns annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på den här sidan ligger i Eskilstuna kommun.

Med klassificeringen till salu avses försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar villor, radhus och parhus. Bekanta dig med dessa sidor! På de olika sidorna publiceras stora delar av landets samlade utbud av äganderätter till salu. Genom att ta hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt framtida hus!

Om du är i begrepp att sälja ett hus

BostadsPortal.se är en ypperlig sida om du vill sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavhängigt av om det ligger i Eskilstuna eller något annat ställe. På BostadsPortal.se möts bostadssökande från alla olika delar av landet. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en villa att sälja så kan du gå in på följande länk, då skickas du till sidan där du kan skapa en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla sorters äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel för dig att utannonsering av hus till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som tar hand om försäljningen så råder vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Registrering och bevakningsmails

Det är en god idé att registrera ett login på vår portal. Upprättar du ett sådant konto kan du bland annat upprätta kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta notiser som skickas till dig när nya annonser som motsvarar dina preferenser läggs ut. Bevakningsmails finns för både objekt till salu men även andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Genom att skapa ett inloggning på portalen kan du dessutom märka de bostäder som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Finn ditt drömboende med en sökesprofil

Bortsett från att själv söka efter tillgängliga hus, stugor och tomter kan det vara en god idé att ordna med en egen sökesprofil. Skapar du dig en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Detta innebär att du kan utannonsera vad du eftersöker och i vilka platser. De som utbjuder matchande bostäder kan härefter kontakta dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till att använda aktivt sökande, och vi rekommenderar således att använda båda sätten att söka. Du sätter enkelt in en sökesprofil så tryck på följande länk.

Support
Blogg