bostäder till salu Ystads kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Ystad
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att se dig här!

Här visas utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida ligger i Ystad kommun.

Med kategorin till salu avser vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Termen hus innefattar radhus, parhus och villor. Se på dessa sidor! Här publiceras lejonparten av landets samlade utbud av äganderätter till salu. Genom att använda BostadsPortal.se finner du ditt framtida hem!

Är du på väg att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är den perfekta sidan om du vill försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oberoende av om det ligger i Ystad eller något annat ställe. På den här portalen möts bostadssökande från hela riket. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja din villa så kan du gå in på följande länk, då skickas du till sidan där du kan sätta in en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla slags äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Vad som är bra är att utannonsering av bostad till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som ombesörjer försäljningen så föreslår vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Information om registrering och bevakningsmails

Vi föreslår dig att skapa ett konto på vår portal. Upprättar du ett konto kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba meddelanden som skickas till dig när nya objekt som matchar dina önskemål läggs upp. Bevakningsmails finns för både objekt till salu men även för andra upplåtelseformer. Registrerar du ett inloggning på BostadsPortal.se kan du dessutom markera de annonser som passar dig särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil kan vara vägen till ditt drömboende

Bortsett från att själv söka efter lediga äganderätter till hus, bostadsrätter med mera är det en god idé att publicera en egen sökesprofil. Med en sökesprofil kan du genomföra passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande betyder att du har möjlighet att utannonsera vad du söker efter och i vilka platser. De som har sådana bostäder kan därefter kontakta dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till att använda aktivt sökande, och vi rekommenderar således att använda båda metoderna. För att enklast sätta in en sökesprofil så följ efterföljande länk.

Support
Blogg