bostäder till salu Ystads kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Ystad
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Vi hälsar dig varmt välkommen till denna sida!

På denna sida finns annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på den här sidan finns i Ystad kommun.

Med benämningen till salu menas försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar villor, radhus och parhus. Tag tillfället i akt och betrakta dessa sidor! På de olika sidorna publiceras en mycket stor andel av Sveriges samlade utbud av äganderätter till salu. Genom att använda BostadsPortal.se finner du ditt drömhus!

Är du på väg att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är en mycket användbar sida om du är i begrepp att försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oaktat om det ligger i Ystad eller något annat ställe. På BostadsPortal.se möts bostadssökande från alla olika delar av landet. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en villa att sälja så kan du gå in på följande länk, då skickas du till sidan där du kan publicera en egen annons om objekt till salu. Alla sorters äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Det bästa är att annonsering av objekt till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som handhar försäljningen så föreslår vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Information om inloggning

Vi föreslår dig att skapa ett konto på BostadsPortal.se. Skapar du ett sådant kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska besked som sänds till dig när nya annonser som motsvarar dina inställningar publiceras. Bevakningsmails erbjuds för både objekt till salu och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och bostadsrätter. Upprättar du ett login på BostadsPortal.se kan du också klicka i de bostäder som matchar dina preferenser som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Finn ditt boende med en sökesprofil

Bortsett från att du själv söker efter lediga äganderätter till hus, bostadsrätter med mera är det en god idé att publicera en egen sökesprofil. Skapar du dig en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Detta betyder att du har möjlighet att annonsera vad du söker efter och i vilka specifika områden. De som erbjuder matchande bostäder kan sedan ta kontakt med dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till att använda aktivt sökande, och vi rekommenderar således dig att nyttja båda sätten att söka. Du sätter enkelt in en sökesprofil så följ denna länk.

Support
Blogg