bostäder till salu Vellinge kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Vellinge
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Vi hälsar dig varmt välkommen till denna sida!

Här visas utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på den här sidan finns i Vellinge kommun.

Med klassificeringen till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar även parhus, radhus och villor. Se på dessa sidor! På dessa olika sidor publiceras en mycket stor andel av Sveriges samlade utbud av objekt till salu. Med BostadsPortal.se finner du ditt drömhus!

Om du är i begrepp att sälja ett hus

BostadsPortal.se är perfekt om du är i begrepp att sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavhängigt av om det ligger i Vellinge eller något annat ställe. På den här portalen möts bostadssökande från alla olika delar av landet. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en bostad att sälja så kan du gå in på följande länk, gör du så skickas du till den sida där du kan publicera en egen annons om objekt till salu. Alla slags hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel är att utannonsering av bostad till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som tar hand om försäljningen så råder vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Information om inloggning

En god idé är att fixa ett konto på BostadsPortal.se. Skapar du ett sådant konto kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta e-postmeddelanden som sänds till dig när nya bostäder som matchar dina inställningar publiceras. Bevakningsmails existerar för både objekt till salu men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och bostadsrätter. Skapar du ett konto på portalen kan du dessutom markera de annonser som passar dig särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Fördelar med en sökesprofil

Bortsett från att du själv söker efter utannonserade äganderätter, såsom hus och stugor kan det vara en god idé att ordna med en egen sökesprofil. Skapar du dig en sökesprofil har du en möjlighet till passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande innebär att du kan annonsera vad du söker efter och i vilka specifika platser. De som har sådana bostäder kan sedan ta kontakt med dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till att använda aktivt sökande, och vi rekommenderar dig att utnyttja båda metoderna. För att snabbt sätta in en sökesprofil så följ efterföljande länk.

Support
Blogg