bostäder till salu Trelleborgs kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Trelleborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen hit!

Här finns annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida finns i Trelleborg kommun.

Med klassificeringen till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Begreppet hus innefattar radhus, parhus och villor. Titta på dessa sidor! Här publiceras en mycket stor andel av landets samlade utbud av objekt till salu. Med BostadsPortal.se hittar du ditt framtida hus!

Om du är i begrepp att sälja ett hus

BostadsPortal.se är den perfekta sidan om du vill försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oberoende av om det ligger i Trelleborg eller något annat ställe. På BostadsPortal.se möts bostadssökande från hela riket. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja en bostad så kan du gå in på följande länk, gör du så leds du till den sida där du kan publicera en egen annons om objekt till salu. Alla sorters hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Det bästa är att utannonsering av objekt till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som ombesörjer försäljningen så tipsar vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

Vi föreslår dig att registrera ett konto hos oss. Genom att upprätta ett konto kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba besked som skickas till dig när nya annonser som passar dina önskemål läggs ut. Bevakningsmails erbjuds för både objekt till salu och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och bostadsrätter. Skapar du ett inloggning på BostadsPortal.se kan du även märka de annonser som du tycker särskilt mycket om som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Finn ditt boende med en sökesprofil

Utöver att du själv söker efter tillgängliga äganderätter till hus, bostadsrätter med mera kan det vara en god idé att skapa en egen sökesprofil. Skapar du dig en sökesprofil har du en möjlighet till passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande betyder att du kan annonsera vad du eftersöker och i vilka områden. De som utbjuder matchande bostäder kan härefter kontakta dig direkt. Att använda en sökesprofil är ett komplement till att företa aktivt sökande, och vi rekommenderar således dig att utnyttja båda sätten att söka. För att snabbt sätta in en sökesprofil så följ efterföljande länk.

Support
Blogg