bostäder till salu Trelleborgs kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Trelleborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till BostadsPortal.se!

På den här sidan finns annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på aktuell sida finns tillgängliga i Trelleborg kommun.

Med klassificeringen till salu menas försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Begreppet hus innefattar radhus, parhus och villor. Tag tillfället i akt och betrakta dessa sidor! På dessa olika sidor publiceras lejonparten av Sveriges samlade utbud av äganderätter till salu. Med BostadsPortal.se finner du ditt framtida hem!

Om du är i begrepp att sälja ett hus

BostadsPortal.se är perfekt om du är i begrepp att sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oberoende av om det ligger i Trelleborg eller något annat ställe. På den här portalen möts bostadssökande från hela riket. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja din villa så kan du gå in på följande länk, genom att följa länken så skickas du till sidan där du kan skapa en egen annons om objekt till salu. Alla slags äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Det bästa är att annonsering av objekt till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som tar hand om försäljningen så föreslår vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Information om inloggning

En god idé är att fixa en inloggning på vår sida. Upprättar du ett sådant konto kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska meddelanden som sänds till dig när nya annonser som motsvarar dina inställningar publiceras. Bevakningsmails existerar för både objekt till salu men även andra upplåtelseformer. Genom att skapa ett konto på BostadsPortal.se kan du också klicka i de annonser som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Finn ditt drömboende med en sökesprofil

Utöver att själv söka efter lediga äganderätter, såsom hus och stugor kan det vara en god idé att skapa en egen sökesprofil. Genom att skapa en sökesprofil kan du genomföra passivt bostadssökande. Detta betyder att du har möjlighet att annonsera vad du söker efter och i vilka specifika platser. De som erbjuder matchande bostäder kan sedan ta kontakt med dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till att använda aktivt sökande, och vi rekommenderar således dig att bruka båda sätten att söka. För att snabbt sätta in en sökesprofil så tryck på denna länk.

Support
Blogg