bostäder till salu Svedala kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Svedala
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till BostadsPortal.se!

På den här sidan visas utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida ligger i Svedala kommun.

Med benämningen till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Begreppet hus innefattar även parhus, radhus och villor. Se dig omkring på dessa sidor! På dessa olika sidor publiceras stora delar av Sveriges samlade utbud av objekt till salu. Med BostadsPortal.se hittar du ditt drömhem!

Håller du på med att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är perfekt om du är i begrepp att sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavsett om det ligger i Svedala eller något annat ställe. Här möts bostadssökande från hela landet. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en bostad att sälja så bör du gå in på följande länk, gör du så leds du till sidan där du kan sätta in en egen annons om objekt till salu. Alla sorters äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Det bästa är att utannonsering av objekt till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som handhar försäljningen så föreslår vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Om registrering och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att fixa ett konto hos oss. Upprättar du ett sådant kan du bland annat upprätta kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska besked som skickas till dig när nya bostäder som motsvarar dina önskemål publiceras. Bevakningsmails är tillgängliga för både objekt till salu men dessutom för andra bostadsformer. Genom att skapa ett konto hos oss kan du även klicka i de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil kan vara vägen till ditt drömboende

Utöver att du själv söker efter lediga äganderätter, såsom hus och stugor kan det vara en god idé att publicera en egen sökesprofil. Skapar du dig en sökesprofil har du en möjlighet till passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande betyder att du har möjlighet att utannonsera vad du eftersöker och i vilka specifika områden. De som har passande bostäder kan härefter kontakta dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar därför dig att nyttja båda sätten att söka. För att snabbt sätta in en sökesprofil så följ följande länk.

Support
Blogg