bostäder till salu Svedala kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Svedala
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till BostadsPortal.se!

På denna sida finns utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida finns tillgängliga i Svedala kommun.

Med klassificeringen till salu menas försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar radhus, parhus och villor. Se dig omkring på dessa sidor! Här publiceras lejonparten av Sveriges samlade utbud av äganderätter till salu. Genom att ta hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt drömhus!

Är du på väg att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är perfekt om du ska sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavsett om det ligger i Svedala eller något annat ställe. På vår sida möts bostadssökande från alla olika delar av landet. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja en bostad så kan du gå in på följande länk, gör du så skickas du till den sida där du kan sätta in en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla sorters äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Vad som är bra är att utannonsering av objekt till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som tar hand om försäljningen så tipsar vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Om registrering och bevakningsmails

Ett smart steg i ditt bostassökande är att fixa ett konto på vår portal. Genom att upprätta ett konto kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska notiser som sänds till dig när nya bostäder som matchar dina önskemål läggs ut. Bevakningsmails är tillgängliga för både objekt till salu men även andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Upprättar du ett konto på BostadsPortal.se kan du även märka de annonser som passar dig särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Fördelar med en sökesprofil

Bortsett från att du själv söker efter tillgängliga äganderätter, såsom hus och stugor kan det vara en god idé att skapa en egen sökesprofil. Skapar du dig en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Detta innebär att du har möjlighet att annonsera vad du eftersöker och i vilka platser. De som utbjuder passande bostäder kan sedan kontakta dig direkt. Att utnyttja en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar således dig att utnyttja båda sätten att söka. Du sätter enkelt in en sökesprofil så tryck på denna länk.

Support
Blogg