bostäder till salu Simrishamns kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Simrishamn
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen hit!

På den här sidan finns annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på den här sidan är belägna i Simrishamn kommun.

Med benämningen till salu menas försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Termen hus innefattar villor, radhus och parhus. Se dig omkring på dessa sidor! På dessa olika sidor publiceras stora delar av landets samlade utbud av äganderätter till salu. Genom att använda BostadsPortal.se finner du ditt drömhus!

Hur kan du sälja ditt hus med oss?

BostadsPortal.se är perfekt om du vill sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oberoende av om det ligger i Simrishamn eller något annat ställe. På BostadsPortal.se möts bostadssökande från hela landet. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en bostad att sälja så kan du gå in på följande länk, genom att göra så skickas du till sidan där du kan sätta in en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla sorters hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel för dig att annonsering av bostad till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som ombesörjer försäljningen så föreslår vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

Det är en god idé att lägga upp ett konto på sidan BostadsPortal.se. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta notiser som skickas till dig när nya objekt som passar dina önskemål läggs ut. Bevakningsmails erbjuds för både objekt till salu men dessutom för andra upplåtelseformer. Upprättar du ett konto hos oss kan du också markera de bostäder som du tycker särskilt mycket om som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Fördelar med en sökesprofil

Utöver att själv söka efter tillgängliga hus, stugor och tomter är det en god idé att ordna med en egen sökesprofil. Med en sökesprofil har du en möjlighet till passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande innebär att du kan utannonsera vad du eftersöker och i vilka specifika platser. De som utbjuder passande bostäder kan därefter ta kontakt med dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till att företa aktivt sökande, och vi rekommenderar därför dig att nyttja båda sätten att söka. Du sätter enkelt in en sökesprofil så följ denna länk.

Support
Blogg