bostäder till salu Simrishamns kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Simrishamn
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen hit!

Här finns annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida finns tillgängliga i Simrishamn kommun.

Med benämningen till salu avses försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar villor, radhus och parhus. Bekanta dig med dessa sidor! Här publiceras stora delar av Sveriges samlade utbud av äganderätter till salu. Genom att använda BostadsPortal.se finner du ditt framtida hus!

Hur kan du sälja ditt hus med oss?

BostadsPortal.se är en ypperlig sida om du är i begrepp att sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oaktat om det ligger i Simrishamn eller något annat ställe. På BostadsPortal.se möts bostadssökande från alla olika delar av landet. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en bostad att sälja så bör du gå in på följande länk, genom att följa länken så skickas du till den sida där du kan sätta in en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla slags hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel för dig att annonsering av hus till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som handhar försäljningen så råder vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Om inloggning och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att registrera ett konto på BostadsPortal.se. Genom att upprätta ett sådant konto kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska e-postmeddelanden som skickas till dig när nya bostäder som passar dina önskemål läggs upp. Bevakningsmails existerar för både objekt till salu men dessutom för andra bostadsformer. Upprättar du ett konto hos oss kan du dessutom märka de annonser som passar dig särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil kan vara vägen till ditt drömboende

Utöver att du själv söker efter lediga äganderätter till hus, bostadsrätter med mera är det en god idé att skapa en egen sökesprofil. Genom att skapa en sökesprofil har du en möjlighet till passivt bostadssökande. Detta betyder att du kan annonsera vad du söker efter och i vilka områden. De som har sådana bostäder kan härefter ta kontakt med dig direkt. Att använda en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar därför dig att bruka båda sätten att söka. För att snabbt sätta in en sökesprofil så följ efterföljande länk.

Support
Blogg