bostäder till salu Malmö kommun, Tygelsjö

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till BostadsPortal.se!

På den här sidan visas utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida finns i Malmö kommun.

Med kategorin till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Termen hus innefattar radhus, parhus och villor. Se dig omkring på dessa sidor! På de olika sidorna publiceras en mycket stor andel av landets samlade utbud av objekt till salu. Med hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt drömhus!

Om du är i begrepp att sälja ett hus

BostadsPortal.se är perfekt om du ska sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavhängigt av om det ligger i Malmö eller något annat ställe. På den här portalen möts bostadssökande från alla olika delar av landet. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja din villa så bör du gå in på följande länk, då skickas du till sidan där du kan skapa en egen annons om objekt till salu. Alla slags äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Vad som är bra är att annonsering av bostad till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som handhar försäljningen så föreslår vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Information om inloggning

Ett smart steg i ditt bostassökande är att registrera ett login hos oss. Upprättar du ett konto kan du bland annat skapa kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska e-postmeddelanden som sänds till dig när nya annonser som motsvarar dina preferenser läggs ut. Bevakningsmails är tillgängliga för både objekt till salu men dessutom för andra bostadsformer. Upprättar du ett inloggning på BostadsPortal.se kan du även markera de annonser som du tycker särskilt mycket om som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Fördelar med en sökesprofil

Bortsett från att du själv söker efter tillgängliga hus, stugor och tomter är det en god idé att skapa en egen sökesprofil. Med en sökesprofil kan du genomföra passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande innebär att du har möjlighet att annonsera vad du eftersöker och i vilka specifika områden. De som utbjuder passande bostäder kan därefter ta kontakt med dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till att företa aktivt sökande, och vi rekommenderar således dig att bruka båda metoderna. För att enklast sätta in en sökesprofil så tryck på efterföljande länk.

Support
Blogg