bostäder till salu Malmö kommun, Sorgenfri

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Välkommen till BostadsPortal.se!

På denna sida visas utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida finns tillgängliga i Malmö kommun.

Med benämningen till salu avser vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar villor, radhus och parhus. Se dig omkring på dessa sidor! Här publiceras en mycket stor andel av Sveriges samlade utbud av äganderätter till salu. Med BostadsPortal.se hittar du ditt framtida hem!

Är du på väg att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är en ypperlig sida om du ska försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oaktat om det ligger i Malmö eller något annat ställe. Här möts bostadssökande från alla olika delar av landet. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en bostad att sälja så kan du gå in på följande länk, gör du så skickas du till den sida där du kan sätta in en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla sorters hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Vad som är bra är att utannonsering av objekt till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som tar hand om försäljningen så föreslår vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Registrering och bevakningsmails

Ett gott förslag är att fixa ett konto på BostadsPortal.se. Skapar du ett sådant kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska meddelanden som sänds till dig när nya bostäder som motsvarar dina önskemål läggs upp. Bevakningsmails erbjuds för både objekt till salu och andra upplåtelseformer. Upprättar du ett konto på BostadsPortal.se kan du dessutom markera de bostäder som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Fördelar med en sökesprofil

Bortsett från att du själv söker efter tillgängliga äganderätter till hus, bostadsrätter med mera är det en god idé att publicera en egen sökesprofil. Genom att skapa en sökesprofil kan du genomföra passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande betyder att du kan utannonsera vad du eftersöker och i vilka specifika områden. De som erbjuder passande bostäder kan härefter ta kontakt med dig direkt. Att utnyttja en sökesprofil är ett komplement till att använda aktivt sökande, och vi rekommenderar således dig att nyttja båda sätten att söka. För att snabbt sätta in en sökesprofil så tryck på följande länk.

Support
Blogg