bostäder till salu Malmö kommun, Skeppsbron

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Roligt att se dig här!

På den här sidan visas annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida finns tillgängliga i Malmö kommun.

Med benämningen till salu avser vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Termen hus innefattar villor, radhus och parhus. Bekanta dig med dessa sidor! Här publiceras en mycket stor andel av Sveriges samlade utbud av objekt till salu. Med BostadsPortal.se hittar du ditt drömhem!

Håller du på med att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är perfekt om du vill försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oaktat om det ligger i Malmö eller något annat ställe. Här möts bostadssökande från alla olika delar av landet. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja din villa så bör du gå in på följande länk, då skickas du till den sida där du kan skapa en egen annons om objekt till salu. Alla sorters äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Det bästa är att annonsering av objekt till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som tar hand om försäljningen så råder vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Information om inloggning och bevakningsmails

Det är en god idé att registrera ett konto på vår portal. Skapar du ett sådant kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta meddelanden som sänds till dig när nya bostäder som passar dina preferenser läggs ut. Bevakningsmails erbjuds för både objekt till salu men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Upprättar du ett konto på BostadsPortal.se kan du dessutom klicka i de annonser som matchar dina preferenser som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil ger dig nya möjligheter

Utöver att själv söka efter lediga äganderätter, såsom hus och stugor är det en god idé att skapa en egen sökesprofil. Med en sökesprofil har du en möjlighet till passivt bostadssökande. Detta innebär att du har möjlighet att annonsera vad du söker efter och i vilka specifika områden. De som erbjuder matchande bostäder kan sedan kontakta dig direkt. Att utnyttja en sökesprofil är ett komplement till att använda aktivt sökande, och vi rekommenderar således att använda båda metoderna. För att enklast sätta in en sökesprofil så följ efterföljande länk.

Support
Blogg