bostäder till salu Malmö kommun, Rosengård

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Roligt att se dig här!

På denna sida visas utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på den här sidan finns i Malmö kommun.

Med kategorin till salu menas försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar även parhus, radhus och villor. Titta på dessa sidor! På dessa olika sidor publiceras lejonparten av landets samlade utbud av objekt till salu. Med hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt drömhus!

Är du på väg att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är en ypperlig sida om du ska försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavhängigt av om det ligger i Malmö eller något annat ställe. På vår sida möts bostadssökande från hela landet. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en villa att sälja så bör du gå in på följande länk, genom att göra så skickas du till den sida där du kan publicera en egen annons om objekt till salu. Alla slags äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Vad som är bra är att annonsering av objekt till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som tar hand om försäljningen så tipsar vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Om registrering och bevakningsmails

Ett smart steg i ditt bostassökande är att skapa en inloggning hos oss. Upprättar du ett sådant kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska notiser som skickas till dig när nya annonser som passar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails existerar för både objekt till salu men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Skapar du ett login här kan du även märka de annonser som matchar dina önskemål som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil kan vara vägen till ditt drömboende

Utöver att själv söka efter tillgängliga äganderätter till hus, bostadsrätter med mera kan det vara en god idé att skapa en egen sökesprofil. Genom att skapa en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Detta innebär att du har möjlighet att utannonsera vad du eftersöker och i vilka områden. De som erbjuder matchande bostäder kan sedan kontakta dig direkt. Att utnyttja en sökesprofil är ett komplement till att företa aktivt sökande, och vi rekommenderar dig att utnyttja båda metoderna. För att snabbt sätta in en sökesprofil så följ denna länk.

Support
Blogg