bostäder till salu Malmö kommun, Möllevången

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att se dig här!

På denna sida finns utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på den här sidan ligger i Malmö kommun.

Med kategorin till salu avses försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Begreppet hus innefattar även parhus, radhus och villor. Tag tillfället i akt och betrakta dessa sidor! På de olika sidorna publiceras huvuddelen av landets samlade utbud av objekt till salu. Genom att använda BostadsPortal.se finner du ditt framtida hus!

Om du är i begrepp att sälja ett hus

BostadsPortal.se är en ypperlig sida om du ska försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oaktat om det ligger i Malmö eller något annat ställe. På den här portalen möts bostadssökande från hela riket. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en bostad att sälja så bör du gå in på följande länk, genom att göra så skickas du till sidan där du kan sätta in en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla slags äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel är att annonsering av bostad till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som ombesörjer försäljningen så föreslår vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Information om registrering och bevakningsmails

Det är en god idé att lägga upp en inloggning på BostadsPortal.se. Upprättar du ett sådant konto kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska meddelanden som sänds till dig när nya bostäder som passar dina preferenser läggs upp. Bevakningsmails erbjuds för både objekt till salu men även andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Skapar du ett login hos oss kan du även märka de annonser som matchar dina önskemål som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil kan vara vägen till ditt drömboende

Bortsett från att själv söka efter tillgängliga hus, stugor och tomter kan det vara en god idé att skapa en egen sökesprofil. Med en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande innebär att du kan utannonsera vad du eftersöker och i vilka specifika platser. De som erbjuder matchande bostäder kan sedan ta kontakt med dig direkt. Att använda en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar således att använda båda sätten att söka. Du sätter enkelt in en sökesprofil så följ denna länk.

Support
Blogg