bostäder till salu Malmö kommun, Lorensborg/Bellevue

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Välkommen hit!

Här visas utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på den här sidan finns tillgängliga i Malmö kommun.

Med benämningen till salu avses försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar villor, radhus och parhus. Se dig omkring på dessa sidor! Här publiceras stora delar av landets samlade utbud av äganderätter till salu. Genom att ta hjälp av BostadsPortal.se hittar du ditt framtida hus!

Om du är i begrepp att sälja ett hus

BostadsPortal.se är perfekt om du ska sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavsett om det ligger i Malmö eller något annat ställe. På BostadsPortal.se möts bostadssökande från alla olika delar av landet. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en villa att sälja så kan du gå in på följande länk, då leds du till sidan där du kan skapa en egen annons om objekt till salu. Alla slags äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Det bästa är att utannonsering av bostad till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som handhar försäljningen så råder vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Registrering och bevakningsmails

Det är en god idé att fixa ett konto på sidan BostadsPortal.se. Upprättar du ett sådant kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta besked som sänds till dig när nya bostäder som motsvarar dina preferenser läggs upp. Bevakningsmails är tillgängliga för både objekt till salu men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och bostadsrätter. Genom att skapa ett konto här kan du även markera de bostäder som du tycker särskilt mycket om som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Finn ditt drömboende med en sökesprofil

Bortsett från att själv söka efter tillgängliga hus, stugor och tomter kan det vara en god idé att skapa en egen sökesprofil. Skapar du dig en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande innebär att du har möjlighet att annonsera vad du eftersöker och i vilka områden. De som erbjuder matchande bostäder kan sedan ta kontakt med dig direkt. Att använda en sökesprofil är ett komplement till att företa aktivt sökande, och vi rekommenderar således dig att bruka båda sätten att söka. Du sätter enkelt in en sökesprofil så följ följande länk.

Support
Blogg