bostäder till salu Malmö kommun, Limhamn

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Vi hälsar dig varmt välkommen till denna sida!

På denna sida visas utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på den här sidan finns i Malmö kommun.

Med benämningen till salu avser vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar även parhus, radhus och villor. Se på dessa sidor! Här publiceras huvuddelen av Sveriges samlade utbud av äganderätter till salu. Genom att ta hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt drömhem!

Håller du på med att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är en ypperlig sida om du är i begrepp att försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavhängigt av om det ligger i Malmö eller något annat ställe. På den här portalen möts bostadssökande från alla olika delar av landet. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en villa att sälja så kan du gå in på följande länk, genom att göra så skickas du till den sida där du kan sätta in en egen annons om objekt till salu. Alla sorters hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel för dig att annonsering av hus till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som ombesörjer försäljningen så föreslår vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Om inloggning och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att lägga upp ett konto på vår portal. Upprättar du ett konto kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba notiser som sänds till dig när nya bostäder som matchar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails är tillgängliga för både objekt till salu men även andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och bostadsrätter. Upprättar du ett konto hos oss kan du dessutom markera de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil kan vara vägen till ditt drömboende

Bortsett från att du själv söker efter lediga hus, stugor och tomter kan det vara en god idé att skapa en egen sökesprofil. Skapar du dig en sökesprofil kan du genomföra passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande innebär att du har möjlighet att utannonsera vad du eftersöker och i vilka specifika områden. De som utbjuder passande bostäder kan härefter kontakta dig direkt. Att utnyttja en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar därför dig att bruka båda sätten att söka. För att enklast sätta in en sökesprofil så tryck på efterföljande länk.

Support
Blogg