bostäder till salu Malmö kommun, Klagshamn

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Roligt att se dig här!

Här visas annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på den här sidan finns tillgängliga i Malmö kommun.

Med benämningen till salu avser vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Termen hus innefattar även parhus, radhus och villor. Se dig omkring på dessa sidor! På dessa olika sidor publiceras huvuddelen av landets samlade utbud av äganderätter till salu. Med hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt framtida hus!

Håller du på med att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är en ypperlig sida om du är i begrepp att försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oberoende av om det ligger i Malmö eller något annat ställe. På den här portalen möts bostadssökande från alla olika delar av landet. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja en bostad så kan du gå in på följande länk, genom att följa länken så skickas du till sidan där du kan publicera en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla sorters hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel för dig att utannonsering av bostad till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som ombesörjer försäljningen så råder vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Om inloggning och bevakningsmails

En god idé är att skapa ett konto på vår sida. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska notiser som skickas till dig när nya bostäder som matchar dina inställningar publiceras. Bevakningsmails erbjuds för både objekt till salu men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och bostadsrätter. Skapar du ett login hos oss kan du dessutom markera de bostäder som du tycker särskilt mycket om som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Fördelar med en sökesprofil

Utöver att du själv söker efter lediga hus, stugor och tomter är det en god idé att publicera en egen sökesprofil. Genom att skapa en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande innebär att du kan annonsera vad du eftersöker och i vilka specifika platser. De som erbjuder matchande bostäder kan sedan kontakta dig direkt. Att använda en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar dig att använda båda metoderna. Du sätter enkelt in en sökesprofil så tryck på denna länk.

Support
Blogg